Cissé såret over rykter

Djibril Cissé beklager at det spekuleres over hans fremtid, da han gjerne vil fortsette i Liverpool. Benfica sier at bud på midtstopper er blitt avslått.

- Det er opp til manageren
Det spekuleres heftig om Rafael Benitez nå vurderer å selge Djibril Cissé.  Spesielt i etterkant av salget av Milan Baros vil det være en overraskelse om manageren kvitter seg med ytterligere en profilert spiss.  Djibril er blitt linket til en overgang tilbake til den franske ligaen, men selv avviser han at han hørt fra andre klubber med tanke på salg.  Han understreker også at han gjerne vil bli i Liverpool, men erkjenner at det til slutt vil være manageren som bestemmer hvor hans fremtid er.

- Jeg er blitt litt såret over alle spekulasjonene.  Jeg gjorde mitt beste for å komme så fort som mulig tilbake fra skade, slik at det er vondt å høre at en muligens må reise.  Dette er imidlertid en del av det å være fotballspiller og noe jeg må kunne takle.

- Jeg føler ikke at jeg har vært her lenge.  Dette er bare min andre sesong.  Jeg hadde også mine problemer i Auxerre og kan leve med dette.  Jeg bekymrer meg ikke over hva som kan skje, men jeg ønsker ikke å reise.  Hvis jeg må reise, er det bare slik.

- Jeg har en kontrakt og jeg ønsker å bli og vise folk hva jeg kan.  Det hele er opp til sjefen, men jeg tror ikke han ønsker at jeg skal reise.

- Jeg har ikke hørt fra Lyon og Marseille, men dette er den tredje sesongen på rad at Marseille har vært nevnt.  Det er en klubb som ligger like ved der jeg er født og dette er ikke nytt for meg.  Jeg har spurt manageren om det som har vært i avisene og han har bedt meg om kun å konsentrere meg om fotballen.


Bud på midtstopper avslått
Ifølge presidenten til Benfica, Luis Filipe Vieira, har klubben avslutt et tilbud fra Liverpool på lagets midtstopper Luisao.  – Det var et godt tilbud, sier Vieira.  – Det var på over ti millioner euro(£6.5M), men Luisao betyr mye for Benfica og han vil bli værende.  Benfica ønsker å styrke laget, og ikke svekke det.

Luisao er 24 år og skrev nylig en kontrakt som binder ham til Benfica fram til 2011.