Cissé slapp med advarsel

Djibril Cissé slapp med advarsel fra politiet, etter at han klapset til en frekk Arsenal-supporter i London. Phil Thompson ute med biografi. Liverpool.no vil være ute av drift i ettermiddag.

Cissé fikk advarsel av politiet
Djibril Cissé har fått en advarsel fra politiet, etter å ha innrømmet overfall av en tenåring i London i slutten av september. Franskmannen befant seg midt i en innspilling av en reklamefilm da en 15-årig gutt kom bort til Liverpool-spissen og lot som om han ville håndhilse på stjernen. 15-åringen trakk så hånden tilbake, og pekte nese til Cissé. Den frekke spøken fikk Cissé til å tenne på alle pluggene, og han klapset til 15-åringen to ganger på siden av hodet.

En talskvinne for London-politiet bekrefter nå at Cissé har blitt gitt en advarsel for overfallet, men at det ikke vil bli iverksatt ytterligere straffetiltak mot franskmannen. Liverpool-spissen har akseptert advarselen. Gutten som dro den frekke spøken er for øvrig Arsenal-supporter.

Bedre nyheter for Cissé er det at han og kona Jude nå venter sitt første barn sammen.

Thompson med biografi
Liverpools assistent-manager under Gerard Houllier, Phil Thompson, er ute på bokmarkedet med sin biografi. I boka med den lett ironiske tittelen ”Stand Up Pinnochio” forteller Thompson om sitt fotballliv, fra han som guttunge stod på The Kop til han måtte ta sin hatt og gå sammen med Houllier. I mellomtiden skrev han seg inn i Liverpool-historien som en av klubbens fineste forsvarsspillere gjennom tidene. Som aktiv bar han kapteinsbindet både for Liverpool og England, og fikk også æren av å løfte Europacupen over hodet for de røde.

NB:
PÅ GRUNN AV FLYTTING AV VÅRE SERVERE VIL LIVERPOOL.NO VÆRE UTE AV DRIFT I PERIODEN 16.00 TIL 18.00 I ETTERMIDDAG. I DENNE PERIODEN VIL ALLE VÅRE TJENESTER VÆRE UTILGJENGELIGE.