Cissé starter mot Villa

Djibril Cissé kjemper for finaleplass på søndag. Steven Gerrard og Luis Garcia er skadet og spiller ikke på Anfield. Alf Arrowsmith er død.

Djibril sikter mot finale

Rafael Benitez bekrefter at Djibril Cissé vil få muligheten til å spille seg inn på startoppstillingen mot Milan, ved å være med fra start mot Aston Villa på søndag.  – Kampen mot Aston Villa vil gi mange spillere som ikke har spilt mye fotball en mulighet.  Jeg vil være i stand til å sammenligne nivået til spillere foran finalen.  Cissé er en av disse spillerne.  Kampen om plassene vil gi meg flere muligheter.  Jeg ønsker å benytte de beste spillerne i finalen.  Hvis de spiller bra mot Aston Villa, kan det også være at de får spille finalen.

 

Steven Gerrard og Luis Garcia sliter begge med en lett lårstrekk og vil ikke bli risikert i sesongens siste ligakamp.  Fernando Morientes er også usikker med et lignende problem.  Ifølge Liverpool Echo vurderer manager Benitez å gi kapteinsbindet til Jamie Carragher på søndag, som en belønning for en fantastisk sesong.

 

 

Storscorer er borte

Alf Arrowsmith ble regnet som en målmaskin og et stort talent da han kjempet for å komme inn i startoppstillingen til Bill Shanklys første storlag på 60-tallet.  Da de røde tok sin første ligatittel på 17 år i 1964, scoret Arrowsmith 15 mål på 20 kamper.  Dette til tross for at han måtte spille annenfiolin til duoen Roger Hunt og Ian St.John.  En kneskade under den påfølgende Charity Shield, gjorde imidlertid at han aldri ble helt den samme igjen og han endte sin karriere i klubber som Bury, Rochdale og Macclesfield.  Alf Arrowsmith døde tidligere denne uken, 62 år gammel.