Cissé tilbake fra start?

Djibril Cissé kan være tilbake i startelleveren mot Middlesbrough i morgen. Steven Gerrard hviles? Benitez ønsker å endre det disiplinære regelverket i Champions League. Skyhøye svartebørspriser.

Etter det vi forstår ligger Djibril Cissé an til å starte sin første kamp siden skaden mot Blackburn i oktober. Rafa Benitez vurderer å bruke spissen fra start sammen med Morientes mot Middlesbrough i morgen. - Det er ikke sikkert Djibril er klar for 90 minutter enda, men kanskje han holder en time, svarte Rafa diplomatisk fra spørsmål fra media i dag. Både Milan Baros og Steven Gerrard kan bli hvilt i det viktige oppgjøret i morgen. Hvis Liverpool ikke tar med seg alle tre poengene kan døra til Champions League neste sesong være stengt for godt.

Dietmar Hamann er med i stallen igjen, men det blir muligens John Welsh som får starte ved siden av Xabi Alonso på midtbanen. Det er ikke ventet andre spesielle endringer på oppstillingen.

Liverpool har statistikken mot seg klokken 16.00 i morgen. Tidligere i sesongen har vi bare vunnet to av tolv ligakamper etter å ha spilt Champions League i midtuken. Tre kamper har endt uavgjort og syv med nederlag. Denne trenden må snus i morgen, og Everton begynne å avgi poeng, hvis vi skal kvalifisere oss til CL via ligaspillet. I denne runden kan vi melde oss på for fullt igjen eller forspille alle vår sjanser. Everton spiller borte mot Fulham og ligger fire poeng foran med en kamp til gode.

 

Regelendring i Champions League?

Etter Alonsos feilaktig idømte kort mot Chelsea, som betyr at han må stå over returkampen, etterlyser Rafael Benitez regelendring i Champions League. I både engelsk og spansk toppfotball kan et kort bli trukket tilbake og en straff omgjort dersom videobilder viser at dommeren har gjort en feil. UEFA har imidlertid ikke en slik praksis for CL og har bekreftet at kortet til dommer Sars blir stående. Liverpools manager mener det nå er på tide at UEFA endrer regelverket ved disiplinære reaksjoner som i ettertid viser seg å være feil. – Tirsdag spiller vi om en finaleplass i Champions League uten en av våre beste spillere på grunn av en dommerfeil. - Regelverket må endres på dette punktet, formaner Benitez.

 

Skyhøye svartebørspriser

Billettprisene foran tirsdagens avgjørende semifinale mot Chelsea har for lengst gått igjennom taket. Alle billetter er for lengst utsolgt fra billettkontoret og på svartebørsen omsettes de nå for over £600. Den enorme interessen for kampen, og uavgjortresultatet i London, har fått prisene opp på et rekordhøyt nivå. På eBay selges det nå billetter til en pris av £625 per billett – mellom 7 og 8000 kroner.