Cissé tilbake mot Wigan?

Vil Djibril Cissé være tilbake i Liverpool-troppen mot Wigan? Rafael Benitez antyder i alle fall i dag at franskmannen tas inn i varmen igjen. Peter Crouch nærmer seg et helt døgn med fotball uten scoring.

Rafael Benitez benektet i går kveld at det skal være en konflikt mellom han og Djibril Cissé, etter at spissen ble utelatt fra troppen som slo Sunderland 2-0 i går. Benitez antyder i dag langt på vei at franskmannen vil være tilbake i troppen til de neste kampene, etter at han satt hjemme på Merseyside mens lagkameratene holdt lekestue med Sunderland på Stadium of Light.

- Det er ikke noe problem mellom oss. Vi har en stor tropp, og mange kamper skal spilles. Vi må bruke alle spillerne vi har. Dersom Sinama-Pongolle for eksempel ikke spiller, så spør folk hvorfor. Så jeg skjønner også hvorfor folk stiller det samme spørsmålet når Cissé ikke spiller. Jeg tror han vil være i troppen til de neste kampene våre, uttaler Benitez til Liverpool Daily Post i dag.

- Jeg sier alltid det samme. Når en spiller får sjansen, er det andre spillere som ikke får spille. Cissé spilte ikke mot Sunderland fordi Crouch og Morientes spilte. Det er ingen vits i å gjøre en stor sak ut av dette. Det handler bare om en stor tropp og mange kamper.

Et døgn uten scoring
Peter Crouch har nå spilt fotball i 23 timer og 49 minutter uten å få nettkjenning for Liverpool og England denne sesongen. Benitez mener at den lange spissen var uheldig som ikke fikk hull på byllen i går.

- Jeg har sett en video av hendelsen der Crouch var utrolig nær ved å score. Først får han et skudd blokkert, og så har han muligheten til å sette ballen i tomt mål, men blir felt. Jeg sa til Peter etter kampen at han må glemme hva folk sier. Han er en veldig viktig spiller for oss, som gir oss mange flere muligheter i angrep enn vi hadde i fjor.