Cisse med desember-frist

Dersom han ikke har spilt seg inn i førstelagsvarmen hos Rafael Benitez innen desember, akter Djibril Cisse å ta en alvorsprat med sin manager. Harry Kewell spiller landskamp mot Benitez sin vilje?

Djibril Cisse har i et intervju med magasinet France Football snakket om hvor frustrert han er over å ikke slippe til i Liverpools startoppstilling om dagen.

- Jeg hadde en god start på sesongen, med mange scoringer i sommerkampene. Det er frustrerende å ikke være i startelleveren, men det er managerens valg. Jeg har ikke snakket med han om det, og han har ikke gitt meg noen forklaringer på hvorfor jeg må slite benken, men jeg har et normalt forhold til han, sier Cisse.

- Jeg aksepterer hans valg, og vi får se hva som skjer fremover. Jeg er tålmodig. Selvsagt håper jeg at jeg slipper å sitte på benken hele sesongen, men ennå har det jo ikke gått så mange ukene, legger han til.

- Jeg føler dette er en periode med eksperimentering, der manageren prøver ulike ting, så jeg har ingen grunn til å være bekymret ennå, mener franskmannen.

- Jeg venter, og håper dette ikke varer lenge. Dersom tingenes tilstand er den samme i desember, må jeg kanskje ta en prat med sjefen, avslutter Cisse, som for tiden befinner seg i hjemlandet sammen med den franske landslagstroppen.

Frankrike kan som kjent sikre seg plass i neste års VM ved å slå Sveits i helgen.

Kewell spiller mot Benitez sin vilje?
Australias assistent-trener Graham Arnold antyder at Harry Kewell vil få noen minutter på banen i Australias privatlandskamp mot Jamaica i London i helgen. Dette er imidlertid stikk i strid med Rafael Benitez sine klare ordrer, da han tillot Kewell å slutte seg til den australske treningsleiren i Nederland denne uken.

Arnold antyder at Kewell vil bli å finne på innbytterbenken mot Jamaica på Fulhams Craven Cottage, og at planen er at han skal spille en del av kampen. Arnold mener at Liverpool-spilleren har virket både skadefri og kampklar på treningene i Nederland, trass i hans lange fravær fra fotballen etter sommerens to kirurgiske inngrep.

- Harry gleder seg til å spille kamp igjen, og vi gleder oss over å ha han tilbake. Det ville vært galskap å la han starte kampen, men når tempoet daler utover i oppgjøret, skulle det ikke være noe problem å sende han innpå. Han har jobbet svært hardt her i Nederland, og virker i bra form, sier Arnold.

- Hans fysiske tilstand forbedres for hver dag, og han ser mye sterkere ut nå enn bare for kort tid siden. Han går bare rundt å smiler, og gleder seg over fremgangen, legger han til.

Jamaica-kampen er Australias siste test før de siste VM-kvalifiseringskampene mot en ennå ukjent motstander i neste måned.