Cisse på scoringslista

Djibril Cisse viste igjen scoringsteft da han gjorde sitt comeback for Frankrike i går. Owen med hattrick for England. HSV gir ikke opp Hamann.

Cisse scoret

Djibril Cisse markerte altså sitt comeback for landslaget med å score kampens første mål da Frankrike beseiret Ungarn med 2-1 i en treningskamp i går kveld. Hurtigtogets scoring kom etter 10 minutter, mens han ble byttet ut kvarteret før slutt. Dermed skulle man tro at spissen som fikk store deler av sesongen ødelagt med beinbrudd, ble sånn passende fornøyd med siste ukes begivenheter...

 

Michael Owen laget for øvrig alle målene for England som slo Colombia 3-2 i USA i natt. Ingen Liverpool-spillere var involvert i oppgjøret. Scott Carson forble ubenyttet reserve etter at Robert Green ble foretrukket som innbytter da David James ble erstattet ved halvtid.

 

Gir ikke opp Hamann

Hamburger SV har fortsatt ikke gitt opp håpet om å sikret seg underskriften til Dietmar Hamann dersom han ikke blir enig med Liverpool om en ny avtale.

- Jeg har snakket med Hamann og jeg kan se for meg han på laget vårt, sier sportsdirektør i den tyske klubben, Dietmar Beiersdorfer, som legger til at håpet likevel er i ferd med å forsvinne.

Beiersdorfer hadde håpet å sikre seg Hamann som makker på midtbanen til nyinnkjøpte Rafael van den Vaart.

- Men en rekke engelske klubber tilbyr ham treårskontrakter. Vi vil ikke tilby ham en så lang avtale. Nå får vi vente å se hvordan ting utvikler seg over de neste dagene, sier Beiersdorfer.

Dietmar Hamann måtte i går trekke seg fra Confederations Cup med Tyskland på grunn av et tretthetsbrudd i foten.