Crouch elsker livet på Anfield

Peter Crouch sier i dag at han har funnet seg godt til rette på Anfield, og nå ser han fram mot å debutere i ligaen for de røde. Han avslører også at QPR var laget hans som guttunge.

Peter Crouch sier til liverpoolfc.tv i dag at han elsker livet i Liverpool. Etter en frustrerende start på sin karriere hos de røde, der han pådro seg en hamstring-skade allerede i sin andre kamp, mot Kaunas på Anfield, sikter nå den lange spissen seg inn mot ligadebut mot Tottenham i Liverpools neste kamp. Under tirsdagens reservelagskamp på The Hawthorns fikk han sine første 25 minutter med fotball etter skaden, og kjente ikke noe til strekken på baksiden av låret.

- Alt er helt topp her. Fasilitetene på Anfield og Melwood er førsteklasses, og standarden på spillerne jeg trener sammen med er mye høyere enn jeg har vært vant til. Jeg har trivdes her fra første minutt, og nå ser jeg fram til å komme i spill igjen. Jeg vet jeg fortsatt har mye å bevise, men det tar jeg som en utfordring, sier Crouch.

- Det har alltid vært en målsetting for meg å spille på høyeste nivå. Når du kommer til en ny klubb er det viktig å prøve og gjøre et godt førsteinntrykk. Jeg var fornøyd med mine første kamper, men ble selvsagt skuffet og frustrert over å pådra meg skaden så tidlig i karrieren her.

Trass i sin noe uvanlige bygning, og uortodokse spillestil, tror Crouch at han kan passe inn blant Liverpools stjerner.

- Mye har blitt sagt og skrevet om min spillestil, men at jeg skiller meg litt ut er vel en av grunnene til at Rafael Benitez har kjøpt meg, og jeg er sikker på at jeg kan utvikle meg ytterligere som spiller under hans ledelse. Det er mye enklere når du har spillere av Xabi Alonso og Steven Gerrards kaliber til å fore deg med baller, slår han fast.

- Straks jeg ble oppmerksom på at Liverpool var interessert i mine tjenester, var det bare en klubb jeg ville til. Overgangen dro ut litt, noe som til tider var frustrerende, men nå som jeg er her, kunne jeg ikke hatt det bedre. Dette er en kjempesvær klubb å spille for, og overgangen er en enorm utfordring for meg personlig.

- Jeg hører enkelte hevder at jeg holdt med Chelsea som guttunge. Jeg aner ikke hvor de har det fra. Jeg er riktignok fra vest-London, men QPR var laget mitt da jeg vokste opp, avslører han til slutt.