Crouch er tilbake

På en dag da Michael Owen glapp for Liverpool, kan vi i det minste melde om en gladnyhet. Peter Crouch er skadefri igjen, og spiller trolig andre omgang for reservelaget i kveld.

Peter Crouch er tilbake etter hamstringskaden han pådro seg i hjemmekampen mot Kaunas for en snau måned siden, og starter på benken når Liverpools reservelag gjester West Bromwich Albion i kveld. Avspark på The Hawthorns er klokken 20.00.

At Crouch er spilleklar igjen etter skaden, er en hyggelig melding for Rafael Benitez på en dag da Michael Owen glapp for de røde. Den hengslete spissen skal etter planen slippe innpå i andre omgang i kveldens kamp.

De spanske ungguttene Antonio Barragan og Miki Roque er for øvrig å finne i startoppstillingen til møtet med WBA. Likeså fortsetter Florent Sinama-Pongolle combacket etter kneskaden, med sin andre reservelagskamp fra start. Franskmannen starter på topp sammen med Ramon Calliste. Den unge waliseren har imponert under prøvespill, og skal ha takket ja til en etterårskontrakt med de røde etter å ha blitt frigitt av Manchester United i sommer.

Liverpools reservelag mot WBA i kveld:
Paul Willis
David Raven
James Smith
Miki Roque
Danny O’Donnell
Lee Peltier
Antonio Barragan
Jack Hobbs
Florent Sinama-Pongolle
Ramon Calliste
Danny Guthrie

Reserver:
Peter Crouch
David Roberts
David Mannix
Godwin Antwi
Adam Hammill