Crouch godt fornøyd med debuten

Selv om Milan Baros stjal mesteparten av oppmerksomheten, kom Peter Crouch godt fra sin Liverpool-debut mot Olympiakos i kveld. Og den lange spissen var godt fornøyd selv også.

Peter Crouch var godt fornøyd etter å ha imponert i sin Liverpool-debut mot Olympiakos i Liechtenstein i kveld. Den lange spissen spilte hele første omgang, og gjorde seg bemerket blant annet med et voldsomt raid i forkant av at Luis Garcia ga de røde ledelsen. Den tidligere Southampton-spilleren håper nå å få fornyet tillit fra Rafael Benitez, slik at han kan gjøre sin offisielle debut for Liverpool borte mot Kaunas på tirsdag.

- Jeg trivdes virkelig ute på matta i dag. Det er alltid godt å få gjort unna første kampen for en ny klubb, og jeg syntes det gikk bra. Jeg er fornøyd med å være delaktig i den første scoringen. Jeg prøvde meg med et raid, og ballen falt fint for Garcia.

- Jeg føler allerede at jeg er i ferd med å finne meg godt til rette i klubben, og det er fint å begynne med å være borte på treningsleir, for da blir du bedre kjent med de andre på laget. De har hjulpet meg mye.

- Nå har vi en viktig kamp på tirsdag å se frem mot, og forhåpentligvis får jeg starte den også. Men det blir jo opp til manageren. Alt jeg kan gjøre er å jobbe hardt videre fremover. Skal vi være med å kjempe om ligatittelen trenger vi fire kvalitetsspisser i troppen, og det har vi i klubben nå, avslutter en selvsikker Peter Crouch.