Crouch håper på Liverpool

Southampton bekrefter at Peter Crouch ønsker å gå til Liverpool. Den lange spissen skal være en av det trekløveret som Rafa Benitez håper å sikre seg denne uka.

Rafael Benitez sa på gårsdagens pressekonferanse at Liverpool ville komme til å sikre seg ytterligere to eller tre spillere i løpet av den kommende uka.  Ryktene sier at disse spillerne skal være Peter Crouch, Gabriel Milito og Luis Figo.

 

Harry Redknapp, manager hos Southampton, legger ikke skjul på at hans lange spiss Peter Crouch ønsker seg til Anfield:  - West Ham har kommet med et bud som vi har sagt nei til.  La oss ikke lure oss selv.  Peter ønsker å spille for Liverpool, hvor han kan være med i Champions League og få åtte ganger mer lønn.  Liverpool skal tidligere ha fått avslått et bud på £5M, mens West Ham skal ha vært villig til å betale £6M.  Parry & Co ønsker ikke å være med på noen budrunde og er kun villig til å høyne prisen i beskjeden grad. Klubben vet at spilleren ønsker å spille i helrødt til neste sesong.

 

Gabriel Milito skal ha vært i kikkerten til Rafa lenge, og den argentinske stopperen sies å være øverst på ønskelista for en ny midtstopperen. Krølltoppen hos Real Zaragoza er nylig ferdig med en Confederation Cup hvor han var i troppen til et Argentina som tapte i finalen for Brasil.

 

Det har også vært samtaler med Luis Figo.  Liverpool er interessert, men bare hvis den portugisiske veteranen firer på sine lønnskrav.  Spilleren som Real Madrid skal være villig til å gå vederlagsfritt har sagt at han vil ta en endelig avgjørelse om sin fremtid i løpet av denne uka.