Crouch: - Liverpool viktigere enn England

Peter Crouch understreker at hans første prioritet er å spille regelmessig på Anfield. Manchester United sliter med skader. David Raven skadet da Antonio Barragan ble matchvinner igjen.

Crouch håper på ”ledig” landslagsplass
De siste kvalifiseringskampene til VM vil bli spilt om tre uker, og hvor England med seier i hjemmekampene mot Østerrike og Polen vil være sikret direkte passasje til sluttspillet neste sommer.  Sven-Göran Eriksson har tidligere vist interesse for Peter Crouch som en alternativ spisstype på et landslag hvor man har små og hurtige spisser som Owen, Rooney og Defoe.  Spilleren selv spiller gjerne for England, naturlig nok, men sier at det å etablere seg på Liverpool er det han prioriterer mest.

- Jeg har mine egne mål, men jeg vil holde dem for meg selv.  Det sier seg selv at jeg gjerne vil etablere meg på den måten at jeg kan få spille regelmessig for en stor klubb som dette.  Kanskje andre ambisjoner da siden vil falle på plass.

- Det vil være en løgn å si at jeg ikke har tenkt på sluttspillet i VM, men det er det jeg prioriterer mest.  Du oppnår ikke internasjonal annerkjennelse uten å ha gjort jobben på klubbnivå.  Dersom jeg kommer tilbake i troppen til England vil det være fordi jeg har prestert her i Liverpool.

- Jeg tror manageren har sagt at han ønsker en større mann lengst fremme, og det er et hull å fylle der.  Hvis du spiller bra for en klubb som Liverpool vil du få en sjanse.  Formen for klubblaget er nøkkelen, men jeg håper jeg kan være den spilleren som bryter gjennom i løpet av denne sesongen.


Røntgen for Gabriel Heinze
Venstrebacken til Manchester United, Gabriel Heinze, måtte forlate banen under gårsdagens møte med Villarreal etter en drøy halvtime.  Argentineren vred kneet i en duell, og selv om han kom seg på beina og prøvde å spille videre frykter man på Old Trafford at forsvareren har pådratt seg en leddbåndskade.  Undersøkelser i dag vil gi et svar på det, men spilleren må vurderes som høyst tvilsom foran møtet med Liverpool til søndag.

Fra før av har United førstelagspillere som Roy Keane og Gary Neville på skadelisten.


Raven skadet igjen
David Raven har ikke hatt noen lykkelig sesonginnledning, etter at unggutten forrige sesong bl.a. imponerte i Carling Cup mot Tottenham.  Skader har gjort at forsvareren har blitt forstyrret i sine forberedelser.  I gårsdagens reservelagskamp måtte han igjen halte ut med en skade bak i leggen.  Det er foreløpig uvisst hvor lenge han er ute.
Det unge reservelaget har åpnet bra, og Antonio Branagan ble i andre kampen på rad matchvinner da han scoret kampens eneste mål mot Wolves.