Crouch med scan i dag

Peter Crouch undersøkes i morgentimene, men skaden er trolig ikke alvorlig. Everton får ikke napp hos Baros? Kewell i Australia-tropp! Intet bud på Stelios.

Peter Crouch vil gjennomgå en legeundersøkelse i morgentimene i dag, for å undersøke hamstringskaden han pådro seg i går kveld. Forhåpentligvis viser det seg ikke å være en alvorlig skade.

Den lange spissen haltet av banen mens han holdt seg til baksiden av høyre lår i det 54.minutt mot Kaunas i går. Spilleren skal ha følt en strekk bak i låret, men ga inntrykk av at han ikke var så alt for bekymret.

- Det var frustrerende å måtte forlate banen, og jeg vil gjennomgå en scanning av skaden i morgen. Da vil jeg vite mer, men forhåpentligvis er det ikke noe alvorlig, uttalte Crouch selv etter kampen.

Gleden over Anfield-debuten ble selvfølgelig dempet av hendelsen tidlig i andre omgang, som førte til at han måtte forlate banen. – Det var stort å endelig spille på Anfield. Jeg syntes det var moro, men jeg hadde selvsagt likt å spille hele kampen. Det var frustrerende å bli skadet akkurat i det jeg følte jeg begynte å komme inn i kampen, avslutter Crouch.

Det er uansett ventet at Crouch nå må stå over neste kamp i Champions League-kvalifiseringen, og det betyr at han i så fall ikke spiller match før i returoppgjøret der, ettersom han er suspendert i de to første ligakampene.

- Vi skjønte med en gang at han var skadet, og bestemte oss for å ta han av banen umiddelbart. Vi får se hva som skjer i forhold til kampen i neste uke, sier manager Rafael Benitez.

Everton får ikke napp hos Baros?
Mirror skriver i dag at Everton har møtt tre store hindringer i forsøket på å hente Milan Baros over Stanley Park. De hevder at Baros skal være tvilende til å skifte klubb innenfor samme by, og tsjekkeren ønsker ikke å bli presset til noen rask avgjørelse om saken, selv om Everton ønsker å handle før deadline for å registrere spillere til 3.runde i Champions League-kvalifiseringen ved midnatt i morgen.

Baros ønsker også en lønn på £35 000 i uka, noe som kan bli et problem for de blå. Mirror hevder også at venner av tsjekkeren skal ha fortalt at han foretrekker en overgang bort fra England, og at han nå ønsker å vente og se om Lyon igjen vil ha han dersom Michael Essien blir solgt.

I tillegg nekter Liverpool å fire på kravet om £7M for spilleren, mens Everton trolig ikka kan gå høyere enn £6.5M. Dermed er det lite som tyder på at Baros blir blå, i følge Mirror.

Rafael Benitez ønsket ikke å gi seg ut på nye Baros-spekulasjoner etter kampen i går kveld. Han insisterer på at tsjekkeren fortsatt kan ha en fremtid på Anfield.
– Folk kunne se at vi har mange spisser i kveld. Morientes, Cisse og Luis Garcia. Milan er også en mulighet, konstaterte spanjolen, selv om han hadde plassert Baros på tribunen.

- Jeg har ingen nyheter om Baros. Bare det jeg selv leser i pressen. Han er en veldig god Liverpool-spiller, og en viktig spiller for oss, la han til.

Kewell i Australia-tropp
Trass i at Harry Kewell nylig gjennomgikk en brokkoperasjon, har Guus Hiddink utrolig nok tatt han ut i Australias tropp til en treningsleir i Nederland 14.-18.august. Kewell rekker som kjent neppe ligastarten for Liverpool, og det vil da også være tvilsomt om han har særlig utbytte av en treningsleir med landslaget i samme tidsrommet.

Allardyce: - Stelios blir i Bolton
Bolton-manager Sam Allardyce slår i dag fast at Stelios Giannakopoulos blir i klubben. 31-åringen har vært sterkt linket til Liverpool, men i følge Allardyce er ikke en overgang noe tema.

- Basert på hva vår formann har fortalt meg, så reiser ikke Stelios til Liverpool. Han har fortalt meg at han har hatt en samtale med Rick Parry om saken, og Parry bekreftet at de ikke har kommet med noe bud på spilleren. Så det skulle drepe alle spekulasjoner. Liverpool har aldri forhørt seg om spilleren heller, sier Bolton-manageren til Sky Sports.