Crouch skuffet over missen

Peter Crouch var svært skuffet over å ha misset på straffe. Benitez fornøyd med framgangen. Presset Portsmouth-manager. Liverpool U18 raser på tabellen.

Peter Crouch var skuffet over å ha misset på straffespark foran The Kop i går. Det betyr at den lange spissen nå har gått målløs av banen i 19 kamper for klubb- og landslag denne sesongen. Crouchy insisterer imidlertid på at selvtilliten hans fortsatt er høy.

- Jeg tenkte egentlig å skyte i det andre hjørnet, men så ombestemte jeg meg i siste sekund. Ting ser ikke ut til å gå veien for meg for øyeblikket, slår han fast.

- Jeg er desperat etter å få en scoring, så jeg kommer til å prøve ved alle anledninger. Jeg kommer ikke til å gjemme meg. Det var en god redning av Ashdown, og heldigvis var Bolo på plass og scoret på returen, uttaler Crouch etter kampen.



Rafa godt fornøyd med resultatet
Liverpool står nå bokført med fire strake seire, og på de tre siste ligakampene har man sanket ni poeng og kan vise til 7-0 i målforskjell. Solide tall.

- Vi var organiserte, og spilte bra i deler av kampen mot Porstmouth. Vi gjorde tre mål, skapte sjanser, og kontrollerte kampen. Laget blir gradvis bedre. Vi trenger ikke å bekymre oss for andre lag. Vi må fokusere på å vinne våre egne kamper, slår manager Rafael Benitez fast.

- Jeg har hele tiden ment at vi har forbedret oss, men du må vinne kamper for at folk tror deg, og det skjer nå.

Benitez utdyper også hvorfor Peter Crouch tok straffesparket, og hevder at det var helt i tråd med klubbens policy.

- Vi har to-tre spillere som kan ta straffespark, og vi lar den som føler for det der og da ta straffesparket. Det var Peter i dag. Han sa han ønsket å ta den. Det er viktig å score mål, og så snart Peter finner nettmaskene vil folk snakke om andre ting. Bolo gjorde målet vi trengte, og vi skapte deretter mange sjanser.

- Gerrard, Cissé, Garcia, Hamann, Crouch. Den som har størst selvtillit der og da, tar straffesparket. Dette bestemmer de selv. Det har ingen betydning for meg hvem som scorer på straffesparkene.

- Det var virkelig synd at Peter ikke gjorde mål i denne kampen. Han spilte virkelig bra, og trenger bare ett mål for at selvtilliten skal vokse. Folk kan se at han spiller bra, både på bakken og i lufta. Han slår gode pasninger, og han holder på ballen. Men foran keeper ser det ut til at han mangler litt selvtillit. Kanskje hører han forventningsbrølet fra publikum, og binder seg? Sett under ett spilte han imidlertid en virkelig god kamp.

Benitez var også glad for at Fernando Morientes kom på scoringslista. 3-0 scoringen var spanjolens første ligamål siden april!

- Dette var viktig for han. Etter landskampene var han litt trøtt, men vi måtte kaste han innpå, og det var virkelig godt å se han score igjen. 

  

Perrin med ryggen mot veggen
Portsmouth-manager Alain Perrins jobb henger i en tynn tråd etter gårsdagens tap på Anfield. Franskmannen hevder imidlertid hardnakket at hans mannskap kan bedre enn man fikk vist på Merseyside i går.

- Det er vanskelig akkurat nå, men jeg er sterk og sulten, og har ingen problemer med spillerne. Vi har et greit forhold. Jeg vet vi kan gjøre mer når vi har ballen enn vi fikk vist i går. Defensivt gjorde vi en grei kamp når vi ble satt under press, men vi må bli kjappere til å spille ballen når vi har den, uttaler Perrin.

Portsmouth-manageren mente også at hans lag burde hatt straffespark da Stephen Warnock dyttet John Viafara overende ved to anledninger. Franskmannen sa imidlertid at han ikke var godt nok plassert til å uttale seg om straffesparket som Liverpool fikk da Andy Griffin dyttet Boudewijn Zenden.

- Jeg må se bildene, for det er vanskelig å dra konklusjoner omkring dette fra en posisjon på benken. Det var imidlertid hardt å svelge etter de to situasjonene inne i Liverpools straffefelt, som kanskje burde endt med samme bedømning som ble Liverpool til del. John Viafara ble felt ved to anledninger.

- Når det gjelder spekulasjonene om min fremtid, så er ikke det mitt problem. Mitt problem er å forberede spillerne for neste kamp, og sanke poeng. Jeg var skuffet over det vi presterte i første omgang. Vi ga bort ballen for lett, og skapte ikke sjanser. I andre omgang spilte vi bedre, men Liverpool-spillerne har mye erfaring og kontrollerte kampen. Det ble lett for dem, og de klarte å score ett tredje mål.

U18-raser på tabellen
Liverpool U18 raste helt ned på femteplass på tabellen etter gårsdagens tap for Manchester City. De andre resultatene gikk heller ikke de rødes vei i helgen, etter at man lå på andreplass før denne serierunden. Både Stoke og Manchester United vant sine kamper, og passerte sammen med Manchester City de røde på tabellen.

Andre resultater i helgen:
Bolton Yth  3-1  Wolverhampton Yth 
Crewe Yth  4-3  Blackburn Yth 
West Brom Yth  0-7  Man Utd Yth 
Stoke Yth  1-0  Everton Yth