Crouch støttes av lagkameratene

Peter Crouch får nå sympati og støtte fra sine lagkamerater på landslaget, etter å ha blitt pepet ut på Old Trafford. Henchoz mener Owen ble tvunget til å forlate Liverpool.

Etter å ha blitt pepet ut av Englands egne fans på Old Trafford både mot Østerrike og Polen, opplever Peter Crouch nå i alle fall å få støtte og sympati blant egne lagkamerater.

I kampen mot Polen haglet som kjent mishagsytringene mot han så snart han entret banen, og når han gikk opp i sin første hodeduell runget det med sarkastiske tilrop. Samme behandlingen ble den lange Liverpool-spissen til del i store deler av oppgjøret mot Østerrike.

- Det var latterlig det som hendte. Peter er en god spiller, og en viktig del av troppen. Han kommer til å få fine stunder med England i fremtiden, spår Chelseas Joe Cole.

- Pipekonserten mot Peter på onsdag var ikke bra. Det var rett og slett uheldig. Han gjorde en svært bra kamp for oss mot Østerrike, og gjør sine oppgaver effektivt både for England og Liverpool, samtykker Coles lagkamerat, Frank Lampard.

- Folk må støtte spillerne. Spesielt unge spillere som kommer inn og spiller sine første landskamper. Jeg håper dette ikke påvirker Peters selvtillit. Han er en god spiller. Han vil være i troppen også i fremtiden, og han vil gjøre det bra for England, legger han til.

Også Manchester Uniteds Wayne Rooney var sjokkert over publikums oppførsel på hans egen hjemmebane.

- Peter beviste i fjor at han er en god spiller. Han gjorde en god jobb når han kom inn mot Polen. Han holdt på ballen, og vant flere hodedueller, slår United-stjernen fast.

Henchoz mener Owen ble tvunget bort fra Liverpool
Tabloidavisen Mirror har i dag et intervju med tidligere Liverpool-stopper Stephane Henchoz, der sveitseren hevder at Michael Owen ble tvunget bort fra Liverpool av Rafael Benitez.

Henchoz spiller som kjent for Wigan denne sesongen, og skal i helgen prøve å stoppe Owen fra å score når de møter Newcastle.

- Jeg var overrasket da Owen dro til Real Madrid, for jeg trodde aldri det ville skje. Men Liverpool drev han ut. Han ville aldri ha forlatt klubben av fri vilje, hevder sveitseren i et bittert angrep på Rafael Benitez.

- Michael er født og oppvokst i området, og var etablert med familie og venner rundt seg. Liverpool var hans klubb, men han hadde aldri egentlig noe valg. Manageren drev han ut, og det var et stort feilgrep når du ser problemene Liverpool har med å finne nettmaskene nå. Dersom Michael fortsatt hadde vært i Liverpool, ville han ha gjort målene som i dag uteblir, sier Henchoz.

Uttalelser som kanskje bør ses i lys av at han selv falt i unåde hos Rafael Benitez?