Crouch tatt ut for England

Peter Crouch er sammen med Jamie Carragher, Steven Gerrard og Chris Kirkland tatt ut til troppen til de to avgjørende kvalik-kampene til England. Over 35 år siden Liverpool sist slapp inn fire mål i ligaen på Anfield.

På en mørk og depressiv høstkveld for alle røde, kan i alle fall Peter Crouch klenge seg til det halmstrået at han er tatt ut til England sin tropp til VM-kvalifiseringskampene mot Østerrike 8.oktober og Polen 12.oktober.

I tillegg er som ventet Jamie Carragher og Steven Gerrard igjen å finne i troppen som Sven Göran Eriksson har håndplukket. Det er også utlånte Chris Kirkland. Stephen Warnock er imidlertid ikke med denne gangen.

Troppen i sin helhet:

Keepere: Paul Robinson (Tottenham), Robert Green (Norwich), Chris Kirkland (Liverpool/West Brom).

Forsvarere: Ashley Cole (Arsenal), Phil Neville (Everton), Luke Young (Charlton), Jamie Carragher (Liverpool), Rio Ferdinand (Man Utd), John Terry (Chelsea), Sol Campbell (Arsenal), Ledley King (Tottenham).

Midtbanespillere: David Beckham (Real Madrid), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), Joe Cole (Chelsea), Shaun Wright-Phillips (Chelsea), Jermaine Jenas (Tottenham), Alan Smith (Man Utd), Kieran Richardson (Man Utd).

Angripere: Michael Owen (Newcastle), Wayne Rooney (Man Utd), Jermain Defoe (Tottenham), Darren Bent (Charlton), Peter Crouch (Liverpool).

Over 35 år siden sist
Vi har gravd litt i historiebøkene etter 4-1 tapet hjemme for Chelsea i ettermiddag, og funnet ut at vi må helt tilbake til 13.desember 1969 for å finne sist Liverpool slapp inn fire mål hjemme på Anfield, og tapte like stort.

Den gangen var det et Manchester United med Bobby Charlton & Co som ble for sterke. Tar man med alle turneringer, var sist man slapp inn fire mål på Anfield i en kamp mot Chesterfield i ligacupen i 1992/93. Med Souness ved roret ble det 4-4 i den kampen.