Crouch tilbake i troppen

Peter Crouch bekrefter at han er klar for sin første ligakamp i helrødt, mens Rafa tar opptelling blant landslagspillerne. Få problemer for motstander Tottenham. Howard Webb er dommer.

Crouch spilleklar
Peter Crouch var suspendert til sesongens to første kamper i ligaen, og den lange spissen har uansett vært uaktuell med en hamstringskade.  Nå sier angriperen selv at han er helt frisk, selv om det må være et spørsmålstegn ved hans manglende kamptrening.  Med Fernando Morientes ute i flere uker vil dette uansett være meget gode nyheter for Rafael Benitez.

- Jeg er frisk og spilleklar igjen, sier Crouch.  – Hvis jeg blir tatt ut vil det være min første kamp i Premier League for Liverpool og jeg er fast bestemt på å få en god start.

- Det vil bli en vanskelig kamp, men vi vil gå til kampen med selvtillit og forhåpentligvis få det rette resultatet.  Det er viktig at vi bygger videre på seieren mot Sunderland.  Vi behøver å sikre oss så mange poeng som mulig nå i starten av sesongen da vi har noen avgjørende kamper snart.  Jeg ser virkelig fram til dette.

- Tottenham er en fin klubb.  Jeg begynte der som gutt, og selv om det naturlig nok har vært mange utskiftninger er det fortsatt en del kjente ansikter igjen.  Ledley King er en av dem, og en jeg kjenner ganske godt.  Etter hva jeg forstår er han klar til å spille igjen på lørdag, noe som vil bli interessant.


Friske landslagspillere?
Det synes som om Liverpools landslagspillere stort sett vil være klare til kampen mot Tottenham i morgen.  Fernando Morientes er som kjent ute med en hamstringskade, men både Djibril Cissé, Steve Finnan, Xabi Alonso og Jose Reina var enten på banen eller benken på onsdag, etter å ha vært på behandlingsbenken etter landskampene forrige helg.  Sami Hyypiä ventes også å bli klar etter å ha vært febersyk tidligere i uken.

Utenom Morientes og Harry Kewell kan derfor alle de som er kandidater til en startoppstilling bli klare.  Rafael Benitez vil trolig gjøre dette klarere på den obligatoriske pressekonferansen på Melwood senere i dag.


Mido ute for Spurs
Motstander Tottenham har få problemer foran TV-møtet på White Hart Lane.  Ledley King er ventet å komme tilbake i midtforsvaret etter skade, og da er det bare Wayne Routledge av de mer faste spillerne som ikke er friskmeldt.  Angriperen Mido er imidlertid suspendert etter å ha fått et rødt kort i forrige kamp mot Chelsea.  Nyinnkjøpte Jermaine Jenas og koreanske Lee går rett inn i troppen til Londonerne.

Avspark på White Hart Lane er kl 16.00 og kampen vises direkte på Canal+.  Dommer er Howard Webb.