Cupfinaletur til Cardiff?

Sabra Sportsreiser har satt opp tur til Ligacupfinale for Supporterklubbens medlemmer. Sjekk mer info her om tur og opplegg.

Ligacupfinale 2005: Liverpool v Chelsea

 

Vi har begrenset med plasser til Cardiff, og tar påmeldinger nå umiddelbart.

 

Pris:     fra 7.490.- per person.

 

Turen inkluderer: Fly Oslo – Manchester – Oslo, flyskatter (ca. 900.-), 3 netter i dobbeltrom på Thistle Hotel Liverpool med engelsk frokost, transport og reiseleder.

 

I tillegg kommer:          Kampbillett:                  550.-

                                   Omvisning:                   190.-

                                   Enkeltroms tillegg:         590.- per person per døgn.

 

Barnerabatt:

Alle til og med fylte 15 år har 550.- i rabatt på turen når de reiser med en foresatt.

 

Fly:

Utreise 25. februar: Blir bekreftet torsdag 28. januar.

Hjemreise 28. februar: Blir bekreftet torsdag 28. januar.

 

Hotell:

Thistle Hotel Liverpool (4*). Vårt hovedhotell. Alle som reiser på fellestur blir prioritert for innkvartering på Thistle. Hotellet ligger 5 minutters gange fra midt i sentrum, bra skjermet for trafikk og med alle de fasiliteter man ønsker seg av et topp hotell. Hotellet har bar/restaurant og fine nyoppussede rom (våren 2004).

 

Transport:

På alle fellesturer er transport inkludert i prisen, hvis ikke annet er opplyst fra Sabra Sportsreiser. Vi har transport ved ankomst England til hotellet. Kampdagen er det transport til Cardiff, og det er også transport tilbake til flyplassen.

 

Reiseleder:

Sabra Sportsreiser og Liverpool Supporters’ Club stiller med kvalifiserte reiseledere på turen. Av våre representanter blir du geleidet trygt igjennom turen, og all informasjon du trenger vil bli overbrakt på en skikkelig måte. I det spesifiserte turprogrammet som blir sendt ut før hver tur er det oppgitt ”Trefftider”. På det oppgitte tidspunktet er reiselederen tilgjengelig for spørsmål, eller for en sosial prat.

 

Kampbilletter:

Ved påmelding kan du få informasjon om hva slags type billetter vi har til disposisjon. Vi tar gjerne imot en forespørsel på hvor du vil sitte, men garanterer ikke at ønsket blir oppfylt. Dette fordi Liverpool FC i England sjelden bekrefter hvor på banen vi får billetter før kort tid før kampdatoen. Vi gjør oppmerksom på at vi alltid streber etter å skaffe de beste setene.

 

Omvisning:

Dette arrangementet er også forbeholdt de som er på fellestur. På dette arrangementet får du se Anfield fra en litt annen side enn du er vant til: garderober, spillertunnelen m/This Is Anfield-skiltet, indre bane, samt høre alle facts om stadion fra en LFC-guide. Det er også transport tur/retur hotellet.

 

Påmelding:

Ta kontakt med Sabra Sportreiser på telefon: 24 14 94 46 eller mail: [email protected]