David Raven kan få sjansen

Manageren antyder at David Raven kan få muligheten på høyreback mot Crystal Palace. Engelske eksperter i utakt med offsideregelen.

Raven i troppen
Rafa Benitez har bare tatt med ungguttene Zak Whitbread, Darren Potter og David Raven i troppen mot Crystal Palace.  Spanjolen antyder imidlertid at 20-årige Raven kan få muligheten på høyre back i London.  Steve Finnan er fortsatt utelukket med skade, og Josemi gjorde en svak kamp mot Fulham.  Raven har tidligere imponert i hovedstaden, da han forrige sesong var en av banens beste da et ungt Liverpool sendte Tottenham ut av Carling Cup.

- Jeg har snakket med Paco Herrera og Hughie McAuley om Raven og de har fortalt meg at han spiller bra på høyre back.  Jeg ønsker nå å få sett ham på et annet nivå.

- Vi har stor tro på Raven og han spiller bra i hver kamp for reservelaget.


Tolking av offside
Begge scoringene til Fulham mot Liverpool på lørdag var av det diskutable slaget.  En Josemi i halvsøvne synes å spille Collins John i onside ved 1-0, selv om det var små marginer.  Ved 2-0 var det ikke bare røde fans som synes at Boa Morte var innenfor siste forsvarer før han scoret på overtid.

Både på Sky Sports og i flere engelske ble det i helgen kommentert at begge scoringene ble helt riktig godkjent, men at ”ekspertene” gjør dette på feil grunnlag.  I ”The Independant” heter det nemlig:  ”Begge målene til Fulham var så vidt onside, etter at linjemannen gjennomførte den nye regeltolkningen(en angriper er onside dersom det ikke er luft mellom seg og den siste forsvareren).

Dommere liverpool.no har vært i kontakt med avviser imidlertid at dette er tilfellet og at det ikke er noe som heter at det skal være luft mellom spillerne.  Det som gjelder er hvem av spillerne som har en kroppsdel foran, uansett om det er luft i mellom eller ikke.