Den enes død, den andres brød

Liverpool tjener £1M på Everton-sorti i Champions League. Tabloidavisen Mirror hevder at Liverpool har avslått et bud fra Spurs på Djibril Cisse. Dette er bare ett av mange rykter like før transferdeadline.

Mer CL-penger for Liverpool
Den enes død, den andres brød. Med Everton ute av Champions League, vil Liverpool nå få en større andel av TV-pengene de engelske lagene skal dele på, enn om de blå hadde kommet til gruppespillet i turneringen. Liverpool ville kun ha fått 10% av TV-potten på £20M om England hadde hatt fem lag i gruppespillet. De vil nå i stedet få 15%. Forskjellen utgjør £1M, og totalt vil de røde nå få £3M i TV-penger.

Chelsea tar 40% (£8M) av potten, mens Arsenal forsyner seg med 30% (£6M). Manchester United får i likhet med Liverpool 15%, altså £3M.

Spurs linkes til Cisse
I følge tabloidavisen Mirror skal Liverpool ha avslått et bud på £8M fra Spurs på Djibril Cisse. Spurs-formann Daniel Levy skal ha kontaktet Liverpool i løpet av helgen, men de røde er ikke villig til å la spissen de betalte £14M for gå på billigsalg.

Transferdeadline nærmer seg med stormskritt
Ryktene florerer i tabloidene nå som transferdeadline bare er to dager unna. Liverpool linkes i dag igjen til midtstopperen Jonathan Woodgate, som ennå har til gode å spille en eneste offisiell kamp for Real Madrid etter overgangen fra Newcastle. Den tidligere Leeds-spilleren har slitt med en lårskade helt siden april 2004. Ryktene fra Spania i dag sier at Liverpool har forespurt Real om å låne Woodgate denne sesongen, med opsjon på kjøp neste sommer.

Samtidig fortsetter ryktene omkring at Nolberto Solano skal være ønsket på Anfield. Dette må ses i lys av at Stelios Giannakopolous skrev under en ny kontrakt med Bolton.

Bolton-manager Sam Allardyce skal på sin side ikke ha gitt opp å hente Dietmar Hamann til Reebok Stadium, og engelske medier hevder at Bolton vil gjøre et nytt forsøk på å kapre tyskeren før transferdeadline.