Didi klar mot landsmenn

Dietmar Hamann er friskmeldt til Bayer Leverkusen. Jerzy Dudek er også klar, mens Harry Kewell er fortsatt skadet. Benitez: - Første 20 minuttene viktige. Fransk dommer på BayArena.

Hamann og Dudek inn

Dietmar Hamann og Jerzy Dudek vil gå rett inn på laget igjen mot Bayer Leverkusen, etter at de to veteranene stod over siste ligakamp mot Newcastle.  Rafael Benitez kunne samtidig bekrefte at Harry Kewell fortsatt ikke er klar av sin ankelskade:  - Kewell er ute med både Didi og Jerzy er klare igjen.  Didi er en god spiller og han er viktig for oss.  Han har erfaring, og han snakker hele tiden tiden ute på banen.  Jeg vil snakke med Didi om Leverkusen siden han kjenner mentaliteten til tyske lag.

 

- Jeg har tro på Jerzy, og han er spilleklar.  Scott Carson gjorde det bra i Newcastle, men hadde ikke mye å gjøre.  Jerzy spilte bra mot Leverkusen på Anfield.  Jeg vet at han slapp inn et mål mot slutten, men han gjorde også to eller tre meget gode redninger.

 

 

- Vi må frustrere Leverkusen

På dagens pressekonferanse i Tyskland understreket Rafael Benitez at det var viktig med en god start på BayArena i morgen, og at man måtte forsvare seg godt men også være på utkikk etter et viktig bortemål.

 

- Jeg har alltid selvtillit, og vi må nå gjøre en god jobb på onsdag og gå videre til neste runde.  Spillerne trener godt og jeg må ta ut det beste laget til denne kampen ut fra de som er tilgjengelig.  Jeg sa etter den første kampen at 3-1 var et godt resultat, men 3-0 ville ha vært bedre og det er ingen grunn til å bli overmodige.  Vi må prøve å score et mål.

 

- Jeg tror de første 20 minuttene av kampen vil være veldig viktige, og hvis vi kan kontrollere kampen vil vi frustrere Leverkusen.  Vi behøver å starte i et høyt tempo siden de vil gå intenst ut.  De har gode spisser og når de spiller hjemme scorer de alltid mål.  Vi må forsvare oss godt, og samtidig score selv.

 

 

Franskmann i sort

Pipeblåser i Leverkusen vil være den rutinerte Alain Sars fra Frankrike.  43-åringen dømte også da Liverpool vant 2-0 over Grazer på bortebane i årets kvalifisering til Champions League.