Didi ute en måned

Dårlige nyheter om kneskaden til Dietmar Hamann. Djimi Traore snart klar, men Djibril Cissé vil ikke spille mer denne sesongen. Vladimir Smicer, Mauricio Pellegrino, og Antonio Nunez spiller alle reservelagskamp i kveld.

Hamann uaktuell til Juventus

De første antagelsene om at Dietmar Hamann vil være ute i to til tre uker med sin kneskade er blitt tilbakevist av manager Rafael Benitez.  Tyskeren vil være uaktuell i om lag en måned, noe som gjør at han mister begge kampene mot Juventus i Champions League samt trolig fire ligakamper.

 

- Didi vil være ute i en måned, sier Rafa i dag.  - Han har problemer med leddbåndet og det tar minst fire uker før han er tilbake.

 

Benitez vil få en tøff oppgave med å komponere et slagkraftig lag til neste kamp mot Bolton, men han vil ikke si for mye av hva han vil gjøre før han ser om landslagspillerne kommer helskinnet tilbake neste uke.  Manageren antyder imidlertid at Luis Garcia og Steven Gerrard kan være en mulighet som angrepspar. 

 

– Det vil nå være nødvendig å se nærmere på noen av de ungguttene som gjorde det så bra i Carling Cup.  Jeg foretrekker å ikke prate for mye om mine muligheter foran Bolton p.g.a. av alle landskampene.  Jeg kan planlegge å benytte spillere, men jeg må være sikker på at de kommer friske tilbake fra landslagspill.

 

- Jeg kan bare krysse fingrene og vente.  Hvis jeg sier at jeg ønsker å spille med Luis Garcia og Steven Gerrard som angripere kan det være at jeg finner ut at de ikke er tilgjengelige.

 

- Djimi Traore er bedre nå og jeg tror han vil bli klar til Bolton.  Harry Kewell trenger mer tid.  Djibril Cissé har blitt mye bedre, men han vil ikke spille mer denne sesongen.  Med slike langtidskader må en følge et bestemt opplegg.  Det kan være at han kan bli med på noen treningsøkter mot slutten, noe som vil være veldig bra for ham.

 

 

Unggutt på prøve

Litt overraskende har Rafael Benitez valgt å benytte både Vladimir Smicer, Mauricio Pellegrino, og Antonio Nunez i kveldens reservelagskamp mot Everton.  Alle tre spilte minimum en drøy omgang mot førstelaget til de blå på søndag, men det er tydelig at Rafa ønsker å holde dem i gang før det harde kampprogrammet i april.  19-årige Stephen Hogg, som nylig ble frigitt av Manchester United, vil prøvespille på reservelaget.  Hogg kan spille både på sentral midtbane og som midtstopper.

 

Liverpools lag:  Paul Harrison, Jon Otsemobor, David Raven, James Smith, Mauricio Pellegrino, Stephen Hogg, Antonio Nunez, David Mannix, Conal Platt, Vladimir Smicer, Ryan Wilkie.