Didi: - Viktig med god start

Dietmar Hamann har tro på at Liverpool kan kjempe om ligatittelen. Rafa overbevist om at Fernando Morientes snart presterer.

Mer stabilitet
Den rutinerte tyskeren skrev i sommer under en ny kontrakt med Liverpool FC, som løper i et år med mulighet til å utvide for ytterligere en sesong.  Et glimrende innhopp i finalen mot Milan viste nok en gang at Didi er en mann for de store anledninger.  Nå håper han at Liverpool også kan vise at de er et lag som stabilt kan vinne også mot de mindre profilerte lagene, og dermed igjen være med helt i toppen i ligaen.

- Jeg ønsker egentlig ikke å prate om hva som skjedde i Istanbul da vi må se fremover og ikke tilbake.  Vi er regjerende mestere i Champions League og det sier seg selv at vi går til neste sesong fulle av selvtillit.

- Premier League består av 38 kamper, slik at de holder ikke å gjøre et par gode resultater.  En må ha perioder med seks, åtte, eller kanskje ti kamper uten tap.  Det må være neste skritt for oss.  Vi har vist at vi kan slå de beste, men nå må vi bli stabile nok til å kunne kjempe i toppen av ligaen.


- Nando snart bedre
En spiller som ikke har imponert under pre-season er Fernando Morientes.  Spanjolen var også bare i perioder god under forrige sesong, men da kunne man skylde på dårlige forberedelser med lite spill i Real Madrid og problemer med å tilpasse seg engelsk fotball.  Nå må den rutinerte spissen prestere.  Rafael Benitez tror at Nando vil gjøre det, og om kort tid.

- Noen ganger har han spilt ok, andre ganger kunne det vært bedre.  Men vi vil få se en bedre Morientes, hvor han vil vise oss hva han kan tilføre dette laget, og vi vil få se det snart.