Diouf nekter å gi opp Cissé

Marseille-formann Pape Diouf nekter å gi opp en mulig låneavtale for Djibril Cissé. U18 vant fortjent mot Wolves, men lå under ved pause. Damelaget avanserte i FA-cupen.

Rafael Benítez har tidligere uttalt at det vil være dumt å selge Djibril Cissé i januar, men Marseille-formann Pape Diouf nekter å gi opp muligheten til å bringe den franske angriperen til Stade Velodrome når transfervinduet åpner i januar, i det minste på en låneavtale. Formannen sier at de har vært i kontakt med Liverpool, men at det er mye som skal løses for det eventuelt kan bli en overgang.
- Selvsagt, dt er en mulighet, uttaler Diouf til L’Est Republicain.
- Djibril er ikke fornøyd med spilletiden i Liverpool. Og han har Marseille i sitt hjerte, som tydelig har overbevist ham til å utrykke sitt ønske om å komme til oss. For oss vil Djibril Cissé være den perfekte forsterkning. Det har vært kontakt. En seks måneders låneavtale, med mulighet for forlengelse hvis alt går smertefritt, er tenkelig. Men det er en kompleks sak. Vi må ta et steg av gangen.

John Owens glad for seier
Paul Barratt og James Frayne scoret målene for U18 i 2-1-seieren mot Wolverhampton på lørdag, og trener John Owens mente det var en fortjent seier selv om laget lå under ved pause.
- Det var flott å vinne etter tre tap på rad og en ukes spillefri. For å være ærlig var 2-1 en flatterende resultat fordi vi spilte godt og skapte mange sjanser. Selv om vi lå under 0-1 til pause, fortalte jeg spillerne at dersom de fortsatte å spille godt, ville vi vinne kampen. Det var fint å vinne igjen og jeg var fornøyd med prestasjonene.

Lagoppstilling: D. Roberts, F. Smith, Holmes, Darby, Woods, Barratt (Barnett 80), Hammill, Ryan, Frayne (Wignall 80), Nardiello (Platt 80), Flynn. Ubenyttede reserver: Lindfield,  Oldfield (gk).
U18 spiller neste kamp mot Stoke fredag 9.desember kl. 15.30 på akademiet i Kirkby.

Damelaget til 4.runde i FA-cupen
Liverpool FC Ladies beseiret Tranmere Rovers Ladies med 2-1 i 3.runde av damenes FA-cup. Jade Thomas og Gayle Formston scoret målene. I 4.runde søndag 8.januar venter Colchester United Ladies hjemme.