Djibril Cissé ikke med til Sunderland

Antas å være straff for en reaksjon etter byttet mot Manchester City. Liverpools VM-kamper sendes direkte.

Liverpool møter som kjent Sunderland seinere i kveld. Den kampen går uten Djibril Cissé, skriver Liverpool Echo, etter at det har gått seriøse rykter om det samme på debattfora i hele dag.

Cissé skal ikke være skadd, og Echo skriver i ettermiddag at vrakingen ser ut til å være en straff.

Bakgrunnen skal være måten han reagerte på da han ble byttet ut med Harry Kewell mot Manchester City lørdag. Franskmannen gjorde grimaser og fakter på vei ut av banen, samt etter at han hadde satt seg.

I etterkant forklarte manager Rafael Benítez byttet sånn:

- I første omgang prøvde vi å spille lange baller mot Cissé, og noen ganger til Peter Crouch. Men etter pause spilte vi mer mellom deres lagdeler ved å bruke Harry Kewell og Steven Gerrard. Da spilte vi virkelig bra. Vi har flere strenger å spille på nå.

Seinere har spanjolen gjort det klinkende klart hvem som er sjefen. Cissé er ønsket av flere store klubber, deriblant Marseille.

Selv har han derimot ikke sagt noe annet enn at han ønsker å bli værende på Anfield.



VM-fotball direkte
Liverpool.no har i dag fått bekreftet av Viasats sportssjef Stian Aune Kleppo at Liverpools VM-kamper i Japan vil bli sendt direkte.

Det skjer på plattformens nye TV-kanal, SportN.

De røde starter FIFA-mesterskapet i semifinalen, med en kamp mot vinneren av oppgjøret mellom Deportivo Saprissa (Costa Rica) og Sydney FC (Australia). Liverpools første kamp spilles den 15. desember klokka 11.20. Les spilleoppsett og mer om turneringen.