Dudek ønsker å bli på Anfield

Dudek klar for å kjempe om keeperplassen. Polakken forventer at Benitez henter en ny keeper, og frykter ikke konkurranse. Dudek forventet at de røde fikk forsvare Champions League-tittelen. Luzi på prøve i Belgia.

Jerzy Dudek sa like etter Champions League-triumfen at han ønsket å bli værende i Liverpool. Nå har det verste hysteriet etter finalen lagt seg, men finale-helten har fortsatt samme mening selv om det har vært spekulert i om Villarreal-keeper Jose Reina vil ankomme Liverpool i løpet av sommeren. Dudek forventer faktisk at Rafael Benitez kjøper en ny sisteskanse!
- Jeg har fremdeles to år igjen av kontrakten min. Så ja, jeg blir i Liverpool. Men jeg må innrømme at det har vært mange spekulasjoner rundt dette, men manageren må kjøpe en ny keeper. Jeg er ikke redd for at den nye keeperen vil  lage problemer for meg. Hvert år er det vanskelig å komme i startoppstillingen, og slik vil det også bli neste sesong.

Dudek er også svært glad for at Liverpool får forsvare Champions League-tittelen.
- Jeg forventet det. Dersom Liverpool ikke hadde kommet med i Champions League neste sesong, ville det ha vært et stort tap. Turneringen ville vært fattigere. Alle lag ønsker å beseire Champions League-vinneren. Alle lag ønsker å spille mot dem.

Luzi på prøve i Belgia
Keeper Patrice Luzi ble frigitt av Liverpool ved sesongslutt, og er på jakt etter ny arbeidsgiver. Belgiske Excelsior Mouscron har hentet inn 24-åringen på én ukes prøve, melder skysports.com. Luzi fikk kun én kamp på tre sesonger på Anfield, og det som innbytter mot Chelsea på Stamford Bridge i 2004.