Dudek tilbake i mål

Jerzy Dudek er en av tre spillere forventet tilbake for Liverpool mot Leverkusen. Dårlig generalprøve for Bayer. Suspensjoner og skader preger returoppgjør i Champions League. Takk til Blackburn.

Trekløver tilbake

Som tidligere antydet håper Rafael Benitez å ha Jerzy Dudek, Dietmar Hamann og Harry Kewell tilgjengelige igjen til onsdagens returkamp mot Bayer Leverkusen i Champions League.  Dudek var på benken i Newcastle på lørdag, men kjente fortsatt smerter i leggen hvor han måtte sy ti sting under finalen i Carling Cup, og man valgte å gi Scott Carson sin debut.  Djimi Traore er fortsatt uaktuell med en lårskade.

 

Tap for Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen tapte på lørdag 1-0 borte mot Hamburger SV.  Forsvarerne Juan og Roque Junior spilte ikke, men førstnevnte er forventet å bli klar til onsdagens møte med Liverpool på Bayarena.  Midtbanespillerne Ponto og Freier må imidlertid stå over etter å ha fått gule kort på Anfield.  Liverpool har ingen suspenderte spillere, men Jamie Carragher, Dietmar Hamann og Stephen Warnock er en advarsel unna karantene.

 

Bookmakerne holder Liverpool som favoritt til å avansere til kvartfinalen.  Dette er oddsen til playit.com, hvis man skal satse på en vinner av de 16 lagene som gjenstår før tirsdagens og onsdagens kamper:


AC Milan  5.50 
FC Barcelona  6.00 
Real Madrid  7.50 
FC Bayern München  8.00 
Inter  8.00 
Olympique Lyon  10.50 
FC Chelsea  11.00 
Juventus  11.00 
Liverpool  17.00 
FC Arsenal  19.00 
Manchester United  21.00 
Monaco  41.00 
PSV Eindhoven  41.00 
Bayer Leverkusen  67.00 
FC Porto  81.00 
Werder Bremen  201.00

 

Everton tapte

Blackburn ga Liverpool en håndsrekning, da de i går påførte Everton deres tredje 0-1 tap på de fire siste hjemmekampene.  Avstanden på åtte poeng holder seg derfor mellom de to naboene på Merseyside, men Liverpool har en hengekamp mot nettopp Blackburn om en drøy uke.  Hvis den vinnes er det altså fem poeng opp til 4.plassen før de røde og de blå braker sammen på Anfield 20.mars.