Ekstra sikkerhetstiltak på Anfield

I lys av hendelsene i London vil politiet sette i verk ekstra sikkerhetstiltak på Anfield i kveld. Optimistisk TNS-manager. Penger for Vignal? Real benekter at Figo er på vei til Inter. Mourinho fortsatt bitter. Liverpool-Bolton flyttet.

Det blir satt i gang ekstra sikkerhetstiltak på Anfield i kveld, etter terroristbombene i London. Politiet på Merseyside anbefaler fansen å komme til Anfield i god tid før kampen, og la alt av bager og vesker ligge hjemme.
- Det vil bli ekstra sikkerhetssjekker før kampen i lys av hendelsene i London. Vi har ingen etterretning som tilsier at kampen er utpekt som terrormål, men økt tilstedeværelse fra politiet og flere sikkerhetstiltak er satt i verk med tanke på publikums sikkerhet, og skulle være i alles interesse, sier en talsmann for Merseyside-politiet.

McKenna: - Vi skal bite godt fra oss
De fleste antar at Liverpool får lett match i kveld, men TNS-manager Ken McKenna sa på gårsdagens pressekonferanse at han håper hans mannskap kan bite godt i fra seg. – Jeg ønsker bare å nyte kampen. Dersom Liverpool spiller virkelig, virkelig dårlig, og vi har en virkelig, virkelig god dag, da vet du aldri hva som kan skje. Vi kan gå videre, uttalte han optimistisk.

McKenna ville ikke avsløre sin taktikk før kampen, men insisterte på at hans lag vil spille for å ha et godt utgangspunkt til returmøtet i Wrexham. – Jeg vet vi må jobbe hardt. Vi møter et fantastisk lag, så vi må være oppe i deres spillere med en gang de får ballen, og spille med tett markering. Det er  ikke mye mer vi kan gjøre nå, og nå må jeg bare motivere mine spillere til å tro på seg selv og beholde roen. Alle har avskrevet oss, men vi mener vi kan gi dem god kamp selv om det skal være klasseforskjell på lagene. Du kan ikke gå ut på Anfield og tro du blir utklasset.

Det er ventet at McKenna kommer til å spille med bare en ren spiss, sannsynligvis Jamie Wood. Likeså er det ventet at han fyller opp midtbanen med fem spillere, antagelig John Leah, Nicky Ward, John Toner, Scott Ruscoe og Stephen Beck. Gerard Doherty er TNS sin målvakt, og forsvaret antas å bestå av backene Martin Naylor og Tommy Holmes, mens Steve Evans og Phil Backer trolig bekler stopperplassene.

Penger for Vignal?
Vi har tidligere omtalt at Gregory Vignal er klar for Portsmouth på gratisovergang fra Liverpool her på liverpool.no. Liverpool Daily Post skriver i dag at de røde imidlertid kan få noen pund for den franske backen dersom han oppnår et visst antall kamper for Pompey.

Real benekter at Figo er på vei til Inter
Real Madrid benkter nå at de skal ha kommet til enighet med Inter Milan om en overgang for Luis Figo. Italiensk sportspresse skrev i går at en avtale allerede var gjort i så henseende, men i følge den spanske avisen El Mundo Deportivo er ingen overgang nært forestående. – Det er ingen enighet mellom Real og Inter. Vi kommer ikke til å gi Figo bort til en rival i Europa, sier en Real-kilde til avisen.

Figos agent, Louis Douens, har på sin side ikke gitt opp håpet om en overgang til Liverpool for sin klient.
– Liverpool har vist mest interesse for Figo, men de vil ha han gratis, noe Real ikke aksepterer. Jeg har imidlertid ikke gitt opp håpet om en overgang til England, sier han.

Mourinho: - Liverpool er heldige som spiller i Champions League
Jose Mourinho er igjen på farten med nedsettende kommentarer om sine motstandere i dagens Mirror.
– Hvem leverte den beste prestasjonen i fjor? Det kommer an på øynene som ser. Jeg liker Benitez svært godt og gratulerer Liverpool for å ha vunnet Champions League, men de er heldige som får forsvare tittelen sin. Det er bare rett og rimelig at de får gjøre det. Tittelforsvareren bør alltid være med i turneringen. Men realiteten er at klubben som vinner Champions League ikke alltid er den beste klubben i Europa. Det er som regel en klubb som har vunnet serien i hjemlandet sitt som er det.

Om Gerrard-overgangen som strandet sier Chelsea-manageren følgende: - Jeg kan ikke kritisere Gerrard for hans valg. Jeg kjenner ham ikke. Jeg er ikke hans venn, og han er heller ikke min spiller. Jeg ble ikke skuffet, fordi jeg aldri trodde fullt og helt han ville komme til oss. Jeg trodde aldri på noe tidspunkt at overgangen var i boks, og at han ville møte på Stamford Bridge neste dag.

Liverpool – Bolton flyttet til søndag
Ligakampen mellom Liverpool og Bolton på Anfield, som var terminfestet til lørdag 8.april 2006, vil nå i stedet bli spilt søndag 9.april kl. 16.00 på grunn av at Grand National går av stabelen på Aintree dagen i forveien.