En omgang for Jerzy

Jerzy Dudek holdt buret rent da han spilte 1.omgang for et Polen som slo Estland 3-1 i privatlandskamp. Usikkerhet om John Arne Riise og Luis Garcia.

Kamptrening for keeper
Lewandowski, Mila og Piechna scoret for Polen, mens Teever reduserte for Estland.  Mer viktig for Liverpool var det at Jerzy Dudek spilte 1.omgang og holdt buret rent.  32-åringen har antydet at han må skifte arbeidsgiver i januar dersom han fortsatt ikke får tillit fra Rafa Benitez, og med tanke på VM til sommeren.


Pause for Riise
John Arne Riise fikk en lett hjernerystelse helt mot slutten av kampen mot Tsjekkia, og nordmannen blir trolig ikke spilleklar til lørdagens kamp mot Portsmouth. 

Kommentatoren på britisk Eurosport påstod under kampen mellom Slovakia og Spania at Luis Garcia var ute med en liten skade, mens det tidligere er blitt hevdet at tremålscoreren fra den første kampen bare ble hvilt.  Hvorvidt Luis er klar til lørdag regner vi med blir oppklart i løpet av en dag eller to, men det at spilleren var en av de som satt på Spanias benk under gårsdagens retur tyder på at den lille spanjolen er frisk og fin.