Endelig ny klubb for Smyth

Mark Smyth ble frigitt av Rafael Benitez i mai. Først nå har han funnet seg ny klubb. McClaren vil ikke selge forsvarsduo. Man City - Liverpool direkte i Finland.

Smyth til Accrington Stanley
Angrepsspilleren Mark Smyth ble frigitt av Liverpool i vår. Nå har han endelig lykkes med å finne seg ny klubb. 20-åringen skrev denne uken under på en såkalt non-contract med Accrington Stanley i National Conference. Smyth fikk en førstelagskamp for Liverpool, da han slapp innpå i kvartfinalen i ligacupen mot Tottenham i desember i fjor.

Opprinnelig ble Smyth frigitt av Gerard Houllier, men da Rafael Benitez kom til klubben ble han hentet inn i varmen igjen, og gitt ett nytt år til å overbevise i den røde trøya. Men han ble veiet, og funnet for lett, også av spanjolen.

McClaren vil ikke selge
Middlesbrough-forsvarerne Franck Queudrue og Chris Riggott har vært linket med en overgang til Liverpool når transfervinduet åpner i januar. Dette kan de røde bare glemme, skal man tro Boro-manager Steve McClaren. Duoen er nemlig ikke til salgs.

- Vi er smigret over at en slik stor klubb er interessert i to av våre yngre spillere. De to gjør det veldig bra for oss, og vi har ingen intensjoner om å la de gå. De er fremtiden til Middlesbrough FC, uttaler McClaren.

Finnene sender City-kampen direkte
Som nevnt tidligere på liverpool.no så vises Manchester City-Liverpool i opptak på Canal+ Sport i Norge, Sverige og Danmark neste lørdag kl. 23.00. Finnene har derimot endret på sitt sendeskjema. De skal nå sende kampen fra City of Manchester Stadium direkte istedenfor Wigan v Tottenham.