Endre Kristiansen ble medlem nr 18000

Supporterklubben har passert 18000 medlemmer. Ved innmeldingen fra Endre Kristiansen i Oslo rundet vi 18000 i rekken. Det er bare å konstantere at oppslutningen rundt LFC er fantastisk stor.

Da innmeldingen fra Endre tikke inn passerte Supporterklubben samtidig 18.000 medlemmer. Vi har ikke hatt større oppslutning siden oktober 1999. Høsten 2004 passerte vi nummer 17.000 i rekken.

 

Ingen har vært i tvil om at de røde tilhører en spesiell rase. Det viser med all tydelighet medlemstallene til Supporterklubben. Etter en sesong som vanskelig kan beskrives som noe mer enn middelmådig, foreløpig, øker medlemstallet forholdsvis mye raskere enn spill og resultater skulle tilsi.

 

 Dette bare understreker det sterke grunnfjellet Liverpool F.C. har – og den store interessen som finns for de røde, win or loose.

 

Vant tur til Liverpool!
Endre Kristiansen ble samtidig den heldige vinner av et reisegavebrev med en verdi av kroner 7.500,-. Derfor kan han snart sette seg på flyet til Merseyside og oppleve de røde live på Anfield. Vi kan bare gratulere og ønske god tur!


Andre vinnere
De som kom nærmest Endre, som som dermed vinner en souvenir, ble:
Tobias Sørensen Urhaug
Mats Birkholm
Frode Hvaal

Dag Østvang

Håvard Andreassen

Aleksander Nybakk

Sindre Gundersen

Jonas Vevatne

Knut Wilberg

Kim Egenes

 

Vi kan bare rette en stor takk til nye og gamle medlemmer, og håpe at de 11 snart leverer varen dere alle fortjener.

 

Walk on, friends!

 

Hilsen styret.

 


Bli medlem og motta vårt eksklusive medlemskort