Eriksson usikker på Gerrard

Sven Göran Eriksson er høyst usikker på Steven Gerrards fysiske form før Nord-Irland v England i kveld. Le Tallec med nytt mål for Frankrike U-21. Nytt forsøk på å hente Lugano?

Sven Göran Eriksson er bekymret for den fysiske tilstanden til Steven Gerrard før kveldens VM-kvalifiseringskamp i Belfast. Men selv om scouseren har minimalt med trening bak seg etter leggskaden han pådro seg mot Sunderland, ser det ut til at svensken akter å bruke Liverpool-kapteinen i den andre tøffe landskampen på fem dager.

- For å være ærlig har jeg tenkt mye på at Steven Gerrard akkurat har kommet tilbake fra skade, og ikke er i sin beste form. Han spilte sin første kamp på en stund på lørdag, uttaler svensken bare timer før kampen mot Nord-Irland.

- Men Gerrard er så god uansett, at han vil spille selv om han ikke er 100%. Han er en av de beste midtbanespillerne i verden, og jeg tror han vil spille bedre mot Nord-Irland enn han gjorde mot Wales på lørdag, legger han til.

Usikkert hvor mange som vil spille
Flere Liverpool-spillere er med i de ulike troppene til kveldens VM-kvalifiseringskamper, men det er høyst usikkert hvor mange av disse som egentlig vil spille. I tillegg til Gerrard, starter trolig Jamie Carragher for England, mens Stephen Warnock og utlånte Chris Kirkland i beste fall nok kan håpe på en plass på benken.

Djibril Cisse og Steve Finnan er høyst usikre med hennholdsvis ankel- og lyskeskade, når Irland og Frankrike møtes innbyrdes på Lansdowne Road. I gruppe 1 starter Sami Hyypiä etter all sannsynlighet for Finland mot Makedonia, mens John Arne Riise returnerer etter suspensjon når Norge er vertskap for Skottland i gruppe 5.

Hvor mange Liverpool-spillere som vil være involvert når Spania møter Serbia & Montenegro er høyst usikkert. Fernando Morientes er definitivt uaktuell, etter at han pådro seg en lei lårskade på gårsdagens trening. Jose Reina og Xabi Alonso kan nok riste av seg småskader i tide til å rekke oppgjøret, mens Luis Garcia også er aktuell.

Målkåt Le Tallec
Utlånte Anthony Le Tallec gjorde sitt tredje mål på tre kamper for Frankrike U-21 i går, da de beseiret Irland 2-1 på bortebane. Le Tallecs scoring kom på straffespark.

Scott Carson spilte hele kampen for England U-21, som klarte uavgjort 1-1 i Tyskland. Utlånte John Welsh fikk også 78 minutter på banen mot tyskerne.

19 år gamle Ramon Calliste fikk en scoring kontroversielt annulert da Wales U-21 tapte 3-2 i Polen. Den ferske Liverpool-spilleren spilte hele kampen for waliserne.

Danny Guthrie kom inn som innbytter for England U-19 etter 58 minutter, da de slo Belgia 3-2 i Darlington. På det tidspunkt hadde England gjort alle sine mål i kampen, mens Belgia fikk en redusering på straffe etter Guthries innhopp.

Lugano linkes
I følge dagens Mirror planlegger Rafael Benitez et nytt raid for å hente Uruguay-forsvareren Diego Lugano fra brasilianske Sao Paulo så snart det blir åpnet for transferaktivitet igjen i januar. Avisen hevder at Liverpool denne gangen vil by £10M for midtstopperen.