FA: - UEFA var fantastiske

Det engelske fotballforbundet synes UEFA gjorde en god jobb da Liverpool ble invitert med fra 1.kvalifiseringsrunde i Champions League. Jamie Redknapp om fremtiden og Michael Owen.

CL nærmer seg

Førstkommende fredag vil Liverpool få vite hvilke lag de møter eller kan møte i 1. og 2.kvalifiseringsrunde til gruppespillet i Champions League.  Den første kampen spilles allerede 12. eller 13.juli.  Mye har vært sagt om at det toppseedede laget i UEFAs egen turnering må spille alle kvalifiseringskampene men daglig leder i det engelske fotballforbundet, Brian Barwick, mener at UEFA gjorde en fantastisk jobb.

 

- Teorien om at UEFA ville komme i en situasjon hvor Liverpool ikke ville bli invitert tilbake var, for oss, ikke akseptabel.  Jeg mener at UEFA gjorde en fantastisk jobb.  Liverpool begynner hvor de begynner, de må nå bare spille flere kamper for å vinne turneringen.  En kan hevde at de bør starte i 1.kvalifiseringsrunde, i 3.kvalifiseringsrunde, men det er uansett et faktum at de må begynne fra begynnelsen.

 

 

Redknapp uten valg

32-årige Jamie Redknapp sier at avgjørelsen om å legge støvlene på hylla var ikke vanskelig å ta etter at den kjente kirurgen Dr. Richard Steadman anbefalte ham om å gi seg med profesjonell fotball.  Den tidligere kapteinen i Liverpool vil nå sannsynlig fortsette innen fotballen, enten i media eller på trenersiden.

 

- Jeg følte at øyeblikket var riktig for å slutte.  Når en person som er så annerkjent forteller deg at du skal gi deg, da er det det eneste som du kan gjøre.  Du kan ikke motsi legestanden.

 

- Nå skal jeg kose meg.  Jeg har en sommer foran meg og det er flere trenerkurs å ta.  Jeg har vært så heldig å kunne gjøre en del arbeid for media, slik at jeg kanskje også kan fortsette med det.

 

Ryktene svirrer om en av de tidligere lagkameratene til Jamie, nemlig Michael Owen.  Både Manchester United, Chelsea, Arsenal og Liverpool er blitt nevnt som mulige arbeidsgivere dersom landslagspissen forlater Real Madrid i sommer.  Redders, som kjenner Owen bedre enn de fleste, tror at Chelsea og Liverpool kan være mest aktuelle dersom 25-åringen kommer tilbake til Premier League.

 

- Noen sier at du skal aldri gå tilbake, men jeg vet ikke.  Det som er sikkert, er at en type som Michael alltid vil score mål.  Han har et flott hjem i nærheten av Liverpool, og han vil trives om han flytter tilbake dit.  Hvis han går til Chelsea, så er det ingen tvil om at det er klubben som er i skuddet nå om dagen.  Manchester United er blitt nevnt, noe som vil være et dristig valg.  Jeg vil i så fall bli veldig overrasket, men de har Ruud van Nistelrooy der, og de har trolig verdens beste unge angriper i Wayne Rooney.  Hvis han kommer tilbake tror jeg mest på at det blir Chelsea eller Liverpool.