Får aldri møte gamle lagkamerater

Steve Finnan er frustrert over at han ikke får spille mot gamle lagkamerater. For andre år på rad blir han satt utenfor når Liverpool gjester Fulham. Han har dermed til gode å spille på Craven Cottage etter overgangen.

Steve Finnan er frustrert over at han ikke er aktuell til spill mot gamle lagkamerater på Craven Cottage i morgen. En lyskeskade betyr at han må ta til takke med en plass på tribunen, mens lagkameratene kjemper for sin tredje strake seier ute på gressmatta.

Iren klager likevel ikke høylytt over en skade som bare vil holde han utenfor et par kamper. Ikke minst fordi han nå er den stolte eier av en Champions League-medalje, bare et drøyt år etter at Liverpool-karrieren hans hang i en tynn tråd etter innkjøpet av Josemi.

- Det er interessant å se hvordan ting har ordnet seg for meg. Da vi startet fjorårssesongen var jeg usikker på fremtiden min, med en ny manager og nye spillere i klubben. Men jeg konsentrerte meg om å gjøre jobben min, og prøvde å beholde fokus ved å trene bra og spille bra når jeg fikk sjansen. Det har gått bra for meg etter det. Vi har vunnet et par trofeer, og forhåpentligvis får jeg være med på mer fremgang med klubben også i sesongene som kommer, sier Finnan selv.

- Med en manager som Benitez, og med kvalitetene på spillerne rundt meg, blir jeg en bedre spiller for hver dag som går. Når vi i tillegg gjør det bra i europacupen, bygger det opp selvtilliten din. Du blir bare enda bedre av å spille mot de gode spillerne på kontinentet, legger han til.

Finnan har vært en stødig brikke i Rafael Benitez sitt mannskap denne sesongen, og trolig en av dem som har vært skrevet opp først når laget skulle tas ut. Derfor liker han heller ikke å miste kamper som denne mot Fulham på grunn av småskader. Ikke minst fordi det er hans gamle klubb det er snakk om.

- Jeg pådro meg en skade kvelden før Anderlecht-kampen, og er fortvilet over at jeg ikke får spille mot gamle lagkamerater. Jeg mistet tilsvarende kamp også i fjor. Da på grunn av magesjau. Så jeg har ikke fått spilt på Craven Cottage etter at jeg forlot Fulham. Lyskeskaden er jeg trolig kvitt i løpet av 7-10 dager, avslutter Finnan.

NB:
PÅ GRUNN AV FLYTTING AV VÅRE SERVERE VIL LIVERPOOL.NO VÆRE UTE AV DRIFT I PERIODEN 16.00 TIL 18.00 I ETTERMIDDAG. I DENNE PERIODEN VIL ALLE VÅRE TJENESTER VÆRE UTILGJENGELIGE.