Figo tar ett år til i Real Madrid

Etter mye frem og tilbake har Luis Figo nå bestemt seg for å bli i Real Madrid ut kontraktstiden. Dette uttalte han etter Reals treningskamp i Asia i dag, der han gjorde vinnermålet etter å ha erstattet en Michael Owen som spilte høyreving.

Nettstedet til BBC melder i kveld at Luis Figo har bestemt seg for å bli i Real Madrid ut kontraktstiden. Tidligere i dag meldte flere medier at Figo kom til å bli Inter-spiller, men portugiseren har nå altså valgt å bli i Real også det siste året av kontrakten.

Figo kom inn som reserve for Michael Owen i Real Madrids treningskamp mot Beijing Guo’an i dag, og scoret seiersmålet på straffe da spanjolene vant 3-2.

- Det er vanskelig for en spiller når han vet han verken er første eller andrevalg i sin posisjon, men jeg ønsker nå å være i Real ut kontraktstiden. Jeg vil gjøre mitt beste for klubben, sa Figo etter kampslutt.

Trekning i VM for klubblag
Trekningen av sluttspillet i VM for klubblag, som skal finne sted i Japan i desember, blir holdt i Tokyo 30.juli. Som Champions League-vinner er Liverpool kvalifisert for turneringen, og seeding-systemet gjør at de røde først kommer inn i turneringen i semifinalene. De vil spille sin første kamp i Yokohama 15.desember. Bronsefinalen og finalen går samme sted 18.desember.

Kampen går i Kaunas
Det har hersket litt tvil hvorvidt tirsdagens kamp i andre kvalifiserende runde til Champions League mot Kaunas, ville gå i Kaunas eller i hovedstaden Vilnius. Vi kan nå bekrefte at kampen vil gå på S.Darius & S.Gireno stadion i Kaunas, med avspark kl.20.45. Dommer blir Knud Erik Fisker fra Danmark. Han får med seg landsmennene Jesper Petersen og Torben Jensen på linjene, mens Rene Christensen er fjerdedommer.

Diouf nettet
Tidligere Liverpool-spiss El-Hadji Diouf scoret på straffe, og ga Bolton seier 1-0 over Thailands landslag i FA Premier League Asia Trophy i Bangkok i dag.