Finnan kan bli klar

Liverpool håper at Steve Finnan blir spilleklar til West Ham. Hugh McAuley skuffet etter tap for reservene. Vi har ledige billetter til Anderlecht.

Styrket forsvar
På et tidspunkt for mye av kritikken rettes mot Liverpools angrep, håper Rafa Benitez at han kan styrke forsvaret til lørdagens kamp mot West Ham.  Jamie Carragher vil komme tilbake, og man håper også at Steve Finnan blir spilleklar

Lyskestrekken til Finnan har satt iren utenfor i de to siste kampene og selv om den første diagnosen antydet at han ville bli klar til førstkommende helg må 29-åringen bevise at han er kampklar.  Trolig vil dagens trening avgjøre om han kan friskmeldes.  Josemi eller David Raven vil spille dersom Steve Finnan ikke blir klar.

På den andre backplassen vil også Rafa Benitez gruble over sitt valg, siden både Stephen Warnock og Djimi Traore har gjort svake kamper på den plassen den siste uka.


Dårlig dag for reservene
Liverpools unge reservelag har hatt en lovende start på sin sesong, men mot et mer rutinert Blackburn med bl.a. tidligere rød David Thompson på laget, måtte man i går strekke våpen med 0-3.  Hadde det ikke vært for en god Jerzy Dudek i målet kunne også sifrene vært enda styggere, noe trener Hugh McAuley ikke la skjul på i etterkant:

- Det ble en tøff kamp for oss og det var en kveld hvor vi ganske enkelt ikke spilte bra.  Det var for mange spillere som ikke greide å markere seg og vi betalte prisen for det.  Det var en dårlig dag på jobben for oss.

- Jerzy gjorde noen gode redninger som begrenset nederlaget og for å være ærlig var i heldige i perioder.


Billetter Liverpool-Anderlecht
Supporterklubben har noen billetter til tirsdagens Champions League oppgjør mot Anderlecht. Ta kontakt med oss på email: [email protected] og oppgi ditt medlemsnummer dersom du er interessert. Billettene selges etter førstemann til mølla prinsippet.