Fire spillere klare – og det kommer flere

Boudewijn Zenden, José Reina, Mark Gonzales og Antonio Barragan er alle klare for Liverpool. Rafael Benitez sier at det vil komme to eller tre spillere til i løpet av uka.

Rafael Benitez bekrefter i dag at følgende spillere er klare for Liverpool:

 

Boudewijn Zenden, på Bosman.

28 år, 173 cm, 70 kg.  Spilte 36 ligakamper og scoret fem mål for Middlesbrough forrige sesong.  Zenden ble fri agent 1.juli.  Det er foreløpig ikke opplyst om hvor lang kontrakt Nederlenderen har signert.  
Bolo sa dette etter at avtalen var i orden:  - Liverpool er en toppklubb som alltid har som må å være en utfordrer til titler.  Kanskje vil de ikke vinne ligaen til neste sesong, men de vil vinne den snart igjen. 

Rafa Benitez: - Jeg tror vi har gjort et godt kjøp.  Han har erfaring både fra spill i Premier League og ute i Europa, og han kan spille i flere posisjoner.  Jeg vet at han spilte i og trivdes i en sentral midtbanerolle i Middlesbrough, men han kan også bekle venstrevingen.  Skal vi vinne Premier League behøver vi spillere som har erfaring fra Premier League.

 

José Reina, fra Villarreal.

22 år.  Noen overgangsum er ikke nevnt, men det har tidligere vært nevnt et beløp i størrelsesorden £6-8M.

Rafa Benitez:  - Etter min vurdering var han den beste keeperen i Spania forrige sesong.

 

Mark Gonzalez, fra Albacete.

20 år, 175 cm, 70 kg.  Vil være på utlån fra Albacete i sesongen 2005/06, med en oppsjon på kjøp for £4./M
Rafa Benitez:  - Gonzalez er den fotballspilleren i Chile.

Guillem Balaque, Sky Sports:  - Gonzalez er en hurtig spiller med et godt venstreben.  Han har tempoet som skal til for å greie seg i Premier League, og han er heller ikke redd for å gå inn i taklinger.


Antonio Barragan, fra Sevilla.

18 år.  Barragan er amatørspiller, men Liverpool vil betale Sevilla en kompensasjon.
Guillem Balaque, Sky Sports:  - Barragan er en høyreback som er ment å legge press på Steve Finnan og Josemi.  Han vil tilbringe den neste sesongen på reservelaget.

 

Manageren sier at man i tillegg forventer å signere to eller tre spillere til i løpet av uka.