Flere klubber inn i kampen om Crouch

Middlesbrough, Charlton og Manchester City skal ha kastet seg inn i kampen om signaturen til Peter Crouch. Flere linkes til Baros. Reservebenken fra første kamp får sjansen? Ny ung spanjol linkes.

Flere engelske medier skriver i dag at Middlesbrough, Manchester City og Charlton skal ha kastet seg inn i kampen om Peter Crouch. I tillegg skal ikke West Ham sin interesse ha kjølnet, etter at de også fikk et bud avslått for en stund siden. Southampton håper fortsatt å få £8M for spissen. Liverpools siste bud skal være på £6.5M.

- Peter er verdt sin vekt i gull for oss. Han trener hardt nå, og lar ikke spekulasjonene gå inn på seg. Selvsagt ønsker jeg å beholde han, men det er ikke opp til meg. Det blir til syvende og sist en styresak, uttaler Saints-manager Harry Redknapp.

Crouch gjorde 16 mål for klubben som rykket ned fra Premier League i fjor, etter at han ankom fra Aston Villa for beskjedne £2M.

Flere linkes til Baros
Etter at Milan Baros og Jerzy Dudek ble utelatt fra dagens tropp til kampen mot TNS, har ryktene florert i britiske medier om at tsjekkeren er uønsket på Anfield. BBC skriver at den spanske trioen Atletico Madrid, Valencia og Deportivo følger utviklingen nøye. Det gjør også West Ham og Aston Villa på de britiske øyer. Flere kilder skriver at Liverpool ønsker £6M for Baros, mens Jerzy Dudek skal være tilgjengelig for £2M. Her skal PSV fortsatt vise en viss interesse.

Cisse MOM
Brukerne av liverpoolfc.tv har stemt fram Djibril Cisse som Liverpools beste mot Bayer Leverkusen. Franskmannen gjorde som kjent de to første målene i den ene omgangen han spilte. På de neste plassene fulgte Alonso, Le Tallec, Gerrard og Baros.

TNS vil satse på å begrense nederlaget
TNS-manager Ken McKenna innrømmer at hans lag vil fokusere på å begrense nederlaget, når Liverpool møter den walisiske klubben til returoppgjør i Wrexham i kveld. – Jeg så kampen deres mot Bayer Leverkusen i helgen, og pasningsspillet deres og bevegelsene deres var mye raskere enn mot oss i den første kampen. Jeg har hele tiden sagt at dersom vi hadde skulle spilt mot dem i august, når de ville vært i form, ville vi ha fått alvorlig trøbbel. For hver dag som går nå, blir de bedre. Jeg takker Gud for at vi møter dem nå, og ikke når de er i toppform. Jeg håper på et respektabelt sammenlagtresultat. Klarer vi bedre enn 0-7, som vi oppnådde mot Manchester City, er jeg fornøyd.

Reservene fra første kampen får sjansen?
Rafael Benitez har gjort kun en forandring på troppen i forhold til første kampen mot TNS. Det er Luis Garcia som kommer inn for Milan Baros. Det er ventet at spanjolen vil starte med de fleste av spillerne som begynte på reservebenken sist. Vi snakker da om spillere som Scott Carson, Djibril Cisse, Dietmar Hamann, Josemi og Boudewijn Zenden.
 
Ny spansk unggutt linkes
Spanske medier linker nå Liverpool til den unge midtbanespilleren Esteban Granero, som spiller for Real Madrid sitt C-lag. Spilleren har en treårskontrakt med Madrid-klubben, men er klassifisert som amatør, noe som betyr at Liverpool kan hente han mot en kompensasjon av typen man måtte betale Sevilla for Antonio Barragan.