Flest helrøde for Spania

Med fire representanter er Liverpool den klubben som har flest spillere i landslagstroppen til Spania. Rick Parry bekrefter at sommerhandelen ikke er ferdig.

Spanske farger på Anfield
Spania spiller onsdag vennskapskamp mot Uruguay i Gijon.  I generalprøven foran viktige kamper i VM-kvalifiseringen har landslagsjef Luis Aragones tatt med fire fra Liverpool.  José Reina, Luis Garcia, Xabi Alonso og Fernando Morientes er alle med i troppen.  Det er faktisk flere enn noen andre klubber da storklubbene i Madrid, Real og Atletico har med tre spillere, mens Barcelona for eksempel har med bare to.


Parry om Gonzalez og Figo
Rafael Benitez har denne sommeren jaktet på flankespillere, men så langt er det bare Bolo Zenden som er hentet inn til Anfield.  Man trodde at man ville få Mark Gonzalez på lån fra Albacete, men arbeidstillatelse for søramerikaneren ble ikke innvilget.  Daglig leder Rick Parry legger heller ikke skjul på i sin spalte i ”LFC Magazine” at Luis Figo var en mann man jobbet med å få til Liverpool.  Parry understreker imidlertid at man ikke ser seg ferdig med innkjøpene foran den kommende sesongen.

- Vår jakt på Mark Gonzalez er for øyeblikket over.  Vi ble overrasket over at vår søknad om arbeidstillatelse ble avslått.  Det er en frustrerende sak siden Rafael Benitez virkelig så fram til å jobben med denne spilleren.

- For å sikre seg arbeidstillatelse må du dokumentere at den det gjelder kan gi et vesentlig tilskudd til fotballen i det aktuelle landet.  Det blir litt ulogisk når et panel kan sette seg ned og gi en negativ begrunnelse når en manager som Rafael Benitez så grundig har indikert at denne spilleren definitivt vil ha en viktig rolle i en avgjørende sesong.  Jeg finner det merkelig at folk kan si at han ikke er god nok når årets vinnere av Champions League mener han er det, men slik er situasjonen.

- Gonzalez er for tiden skadet og skulle komme over i en noe uvanlig avtale.  Det var trolig en faktor, men vi er uansett skuffet.

- Vi trodde vi hadde en mulighet på Figo, men jo lenger det drar ut jo mer kynisk blir du.  Rafa begynte trolig etter hvert å tvile på om Figo virkelig ønsket å komme til oss.

- Det var aldri noe spørsmål om hva Figo kunne, han har vist at han er i verdensklasse.  For vår del ønsker vi kun spillere til Anfield som søker etter å ha på seg den røde trøya.

- Vi jobber fortsatt 24 timer i døgnet med andre alternativer.  Vi er ennå ikke ferdige.