Forsterket juniorlag slo Stoke

U18 vant 2-0 mot Stoke og gikk til topps på tabellen. Adam Hammill og Miki Roque scoret målene. John Owens mønstret alle ungguttene som til daglig spiller på reservelaget. Hamann har fått unnskyldning fra Essien.

Liverpool U18 vant i ettermiddag 2-0 mot Stoke U18 på The Academy i Kirkby. Første målet ble satt inn av Adam Hammill fra ellevemeteren etter at Besian Idrizaj (bildet) hadde fått tildelt straffespark av dommeren. Miki Roque nettet det siste. Godwin Antwi skal ifølge rapportene også ha spilt meget bra. De tre sistnevnte er til vanlig faste på reservelaget og spilte for første gang for U18. Dette kan tyde på at John Owens ønsker å stille et forsterket lag når de røde møter Cardiff U18 i 3. runde av FA Youth Cup på Anfield neste lørdag. Også Jack Hobbs er spilleberettiget i juniorcupen.

Resultatet betyr at Liverpool U18 topper nordvest-avdelingen før Manchester United og Blackburn spiller mot henholdsvis bunnlaget Wolverhampton og Manchester City i morgen.

Essien har sagt unnskyld til Hamann
Chelseas offisielle nettside melder at Michael Essien først i dag har ringt Dietmar Hamann for å si unnskyld for den horrible taklingen på tyskeren i tirsdagens Champions League-oppgjør på Stamford Bridge.
- Michael har snakket med Dietmar på telefon i kveld. Han sa unnskyld og forsikret ham om at taklingen var et uhell og ikke gjort med ondsinnet hensikt, uttaler en talsmann for Chelsea.