Fortsatt håp hos Riise

John Arne Riise tror fortsatt det er mulighet til å bli blant de fire beste i ligaen, men da må det bli seier på søndag. Sami Hyypiä og Stephen Warnock klare til Everton.

- Presset er på oss

Til tross for at et nettsted i dag hevder at John Arne Riise har mistet plassen på laget til Stephen Warnock som venstreback, vil nordmannen være på plass i sin posisjon på venstre midtbane mot Everton.  Enkelte rapporter fortalte at sykdom var årsaken til at  John Arne ikke var noe startvalg, men ifølge nordmannen selv ønsket Rafael Benitez å hvile den spilleren som har vært på banen flest ganger for Liverpool denne sesongen.

 

- Alle syntes å tro at det ville bli en lett kamp mot Blackburn, men vi visste at det ikke ville bli tilfellet, sier Riise til Liverpool Echo.  Vi visste at de vil spille defensivt og bli vanskelige å bryte ned, men vil skulle ha spilt bedre.  Vi hadde ikke mange sjanser.  Vi behøvde mer bevegelse, et bedre pasningspill, og presse dem mer.

 

- Ingen liker å sitte på benken, men manageren ønsket å hvile meg.  Da jeg kom innpå ønsket jeg bare å markere meg i kampen, men vi vet at vi ikke skapte nok.

 

- Det sier seg selv at vi nå må vinne på søndag.  Det er den eneste måten som vi kan legge press på Everton.  Vi ønsket å vinne i går kveld for å ha muligheten til å redusere ledelsen til bare to poeng.  Den eneste muligheten er nå å vinne neste kamp, da vil det fortsatt være et håp.

 

- Jeg vet at presset nå vil være på oss.  Jeg er sikker på at Everton vil være fornøyd med et poeng, men et lokalderby er alltid annerledes og jeg er sikker på at våre spillere vil være klare for det.

 

 

Krampe for Warnock

Stephen Warnock ble byttet ut etter 82 minutter mot Blackburn, etter å ha pådratt seg krampe.  23-åringen gjorde en ny god kamp på venstrebacken. og vil være spilleklar til møtet med den blå naboen på søndag.  Med Djimi Traore skadet, og John Arne Riise tilbake på midtbanen, ligger det an til at scouseren fortsatt vil beholde plassen på laget.

 

Sami Hyypiä har slitt med sykdom de siste dagene, noe som var årsaken til at den store finnen var på benken mot Blackburn.  Sami vil imidlertid også være aktuell for startoppstillingen mot Everton.