Fortsatt skadd

Harry Kewell sliter fortsatt med skade, og fastslår for øvrig at Liverpool ikke er et enmannslag. Jerzy Dudek frustrert over feil. Støtte fra Michael Owen. Miniderby avlyst.

Harry Kewell returnerte til førstelagsfotballen med en ok opptreden i en flott forestilling i går kveld. Det betyr likevel ikke at langtidsskaden sluppet taket helt.
- Den er der fortsatt, så jeg må nok sette meg ned å snakke med manageren, sier Kewell, som likevel håper å få spille ligacupfinalen på søndag.

- Ikke enmannslag

Australieren mener for øvrig at seieren i går beviste at Liverpool ikke er avhengig av Steven Gerrard.
- Vi er ikke noe enmannslag, vi har gode erstattere. Folk har en tendens til å fokusere på Gerrard, for han er en flott spiller. Men når han mangler, må vi bare gjøre jobben uten, konstaterer Kewell kort.
- Dessuten var det ikke bare Steven som var borte i går, vi manglet mange verdensklasse-spillere, legger vingen til.

Han trekker fram Djibril Cisse, Fernando Morientes, Xabi Alonso og Chris Kirkland som eksempler.

Frustrert målvakt
Steve Finnan, som selv gjorde en kjempetabbe som nesten ble skjebnesvanger, innrømmer at mange av spillerne var skuffet over den seine scoringen i går kveld. Syndebukk Jerzy Dudek var selvfølgelig ekstra frustrert over feilen, som ga Bayer Leverkusen en livbøye. Sånn forklarer han hva som skjedde:

- Det kom et skudd som traff meg i skuldra, og så spratt ballen perfekt for spissen deres. Sånt er selvsagt svært uheldig av en keeper. Veldig, veldig frustrerende. Nå må jeg forsøke å holde hodet høyt, nøyer den polske ballplukkeren seg med å si foreløpig, før han forter seg med å tilføye:
- Vi vant kampen, noe som er viktig foran andre runde.

Støtte fra Spania
En annen som har merket seg seieren, er Liverpool-linkede Michael Owen.
- Jeg satt jo der på benken og så det ene Liverpool-målet etter det andre tikke inn på måltavla, forteller han.

Spissen var nok en gang innbytter da Real Madrid slo Juventus i går. Derfor fikk han ikke med seg den dramatiske avslutningen på Anfield.
- Reduseringen fikk jeg ikke vite om før etterpå. Det må være irriterende for min gamle klubb, men samtidig har de et godt utgangspunkt, mener Michael.

Reservelagskamp avlyst
Kveldens miniderby mellom Liverpool og Everton er avlyst på grunn av frossen bane.