Foy håper å finne seg ny klubb

Robbie Foy ser ut til å ha mistet troen på en fremtid på Anfield, og håper at låneoppholdet i Wrexham skal gjøre han attraktiv for en ny arbeidsgiver. Birmingham vant. Crouch gleder seg til møtet med Chelsea.

Utlånte Robbie Foy uttaler til Liverpool Daily Post at han håper hans opphold i Wrexham kan bidra til at han blir en attraktiv spiller for andre klubber. Skotten ser dermed ut til å ha gitt opp håpet om en karriere på Anfield i fremtiden.

Vingen fra Edinburgh er som kjent utlånt fra Liverpool til Wrexham frem til 1.januar, og er nå glad over å få sjansen til førstelagsspill etter tre sesonger på Liverpools reservelag.

- Jeg håper å benytte tiden i Wrexham godt, slik at jeg kan opparbeide meg et navn som andre klubber legger merke til. Spiller du på et reservelag, blir du ikke lagt merke til, og det har jeg gjort i tre år nå. Forhåpentligvis gjør jeg det bra her i Wrexham, slik at folk får se hva jeg er kapabel til, uttaler skotten som fyller 20 år i neste måned.

Wrexham-manager Denis Smith er fornøyd med framgangen Foy har gjort denne høsten, men frykter at publikum skal vente for mye av en så ung gutt.

- Han kommer rett fra reservelagsfotball til League Two, og det er to vidt forskjellige ting. Men han tilvenner seg stadig, og vil bli bra. Han har funnet seg til rette hos oss, og har vist lovende takter.

Foy spilte 13 kamper på lån hos Chester i fjor, uten å komme på scoringslista. Det har han imidlertid allerede klart et par ganger i Wrexham.

Birmingham vant
Birmingham har ladet opp til lørdagens kamp mot Liverpool ved å slå Scunthorpe 2-0 i ligacupen. Det er verdt å merke seg at klubbens finske spiss Mikael Forsell er skadefri igjen, og gjorde sine første mål etter skademarerittet da han signerte begge scoringene i den kampen.

Det er nå ventet at finnen vil starte kampen på St Andrews på lørdag, der tidligere Arsenal-læregutt Neil Kilkenny kan få sin ligadebut for hjemmelaget. Liverpool tapte 2-0 i sitt siste besøk hos Birmingham, i en av de svakeste kampene i hele fjorårssesongen.

- Dette blir en viktig kamp for oss. Men alle kamper er viktige. Skal vi kutte forspranget til tetlagene, må vi begynne å vinne på bortebane. Det akter vi å gjøre på lørdag, sier Liverpools midtbane-elegant Xabi Alonso om oppgaven som venter.

Crouch tror det er mulig å beseire Chelsea
Peter Crouch ser i dag lengre frem enn til helgen, og tror de røde kan beseire Chelsea i Champions League i neste uke.

- Så snart trekningen var unnagjort, begynte alle å prate om Liverpool mot Chelsea. Forhåpentligvis klarer vi å gjenta bedriften fra i fjor, sier den lange spissen til Mirror i dag.

- Liverpool spilte to fantastiske kamper mot Chelsea i denne turneringen i fjor, og det gikk ikke lenge etter at jeg kom hit før lagkameratene begynte å fortelle meg om disse kampene. Kampen i neste uke vil bli den største i min karriere. Chelsea er laget alle vil slå for øyeblikket, slår han fast.

- Vi må begynne å gjøre uavgjorte kamper om til seire nå. Vi oppnådde et flott resultat mot Real Betis, som viste at vi kan slå Chelsea også. Vi har en manager som planlegger alt ned til den minste detalj, og han tenker like mye på motstanderlaget som på oss. Han vil fortelle oss om deres svakheter, og hvordan vi kan utnytte disse. Han er en ekstremt taktisk manager, og veldig nøye, sier Crouch om Benitez.