Frykter langt avbrekk for Pongolle

Skaden i gårsdagens kamp mot Watford kan koste Sinama-Pongolle flere uker på sidelinja. Nå viser det seg at den trolig er verre enn først antatt. Alt utsolgt til tirsdagens oppgjøre mot Charlton.

Etter å ha kommet inn som innbytter i sluttminuttene i gårsdagens semifinale mot Watford, gikk han i bakken bare tre minutter senere med det man først antok var en meniskskade i venstre kne.

 

Etter å ha gjennomgått en scan i dag viser det seg at skaden er alvorligere enn først antatt. Det dreier seg trolig om en korsbåndsskade og i verste fall kan han miste mesteparten av sesongen. Pongolle skal på legebesøk i morgen. Først da vil man vite mer nøyaktig hvor mange uker han må påregne på sidelinja.

 

Florent Sinama-Pongolle er dermed den niende førstelagsspilleren som er ute med skade for tiden.

 

Utsolgt mot Charlton

Til helgen er det FA-Cup runde og spillefri for Liverpools del. Allerede tirsdag er det imidlertid ny ligakamp – viktig borte mot Charlton. Kampen på The Valley er allerede utsolgt i følge klubbens hjemmeside, og det er ikke ofte at Charlton går tomme for billetter så lang tid i forveien. Klubbens Chief Executive sier at de aldri tidligere har vært oppe med ”Sould Out”-skiltet seks dager før kamp siden klubben begynte å spille på den tradisjonsrike banen igjen.