Garcia slår tilbake mot Mourinho

Luis Garcia tror at Steven Gerrard vil vinne flere trofeer med Liverpool enn han ville ha gjort med Chelsea, og spår at Peter Crouch vil terrorisere Chelsea-forsvaret i kveld.

På sin egen side på icons.com benytter Luis Garcia i dag anledningen til å slå tilbake mot Jose Mourinhos sure oppgulp. Den lille spanjolen applauderer blant annet Steven Gerrards avgjørelse om å bli i Liverpool, og spår at kapteinen får mer suksess med de røde enn han ville ha fått hos Chelsea.

- Mourinho sa Steven ville vinne flere trofeer med Chelsea enn han vil med Liverpool. Jeg er ikke enig. Jeg tror dette blir en fantastisk sesong for Liverpool, og jeg spår at vi vil vinne flere trofeer enn Chelsea, slår den tidligere Barcelona-stjernen fast.

Foran kveldens gigantmøte i gruppe G i Champions League, er spanjolen tydeligvis tent på oppgaven som venter.

- Vi kan vise Mourinho at han ikke skulle ha snakket så nedsettende om oss. Det er rart å tenke på at Gerrard kunne ha spilt for dem i år, men nå kan jeg ikke se at det skal kunne skje i det hele tatt. Jeg tror han vil bli værende i Liverpool i mange år. Det var gode nyheter for oss at han ville fortsette karrieren her, og nå er disse spekulasjonene endelig lagt døde. Jeg tror han vil bli her karrieren ut, spår Garcia.

Det går mot en kjempeduell mellom Gerrard og Frank Lampard på midtbanen i kveld, men Garcia tror duellen mellom Peter Crouch og John Terry kan bli like avgjørende.

- Crouch mot Terry vil bli veldig interessant. Crouch er en veldig god spiss, og Terry er en midtstopper i toppklassen. Skulle jeg veddet, ville jeg likevel ha satt pengene mine på Crouch. Jeg liker måten han spiller på, fordi han bevarer hele tiden roen. Han er også en fighter, som vinner mange baller for oss høyt oppe på banen. Ikke bare er han sterk i lufta, han har også en fantastisk ballkontroll og et godt skudd. Jeg er imidlertid ikke overrasket, fordi vi visste alt om hvilke egenskaper han besitter etter at vi spilte mot han i Southampton i fjor. Jeg tror Peter kan volde Chelsea-forsvaret store problemer i kveld, avslutter Garcia.