Garcia tilbake i trening

Luis Garcia forventes å bli klar til landskamper for Spania, og Liverpools neste kamp mot Bolton. Jamie Carragher drømmer om å spille i Tyskland i 2006.

Mot debut for Luis

Til tross for å ha haltet rundt på Anfield i over en omgang mot Everton, gjennomførte Luis Garcia en treningsøkt med den spanske landslagstroppen i går.  Det er endelig en positiv nyhet etter at Liverpool trolig kunne ha stilt et like bra lag med alle sine skadede og suspenderte spillere som med de som nå er friske.  Spania spiller en treningskamp hjemme mot Kina på lørdag og Luis Garcia kan få sin landslagsdebut i den kampen, før spanjolene har VM-kamp mot Serbia og Montenegro neste uke.

 

 

Carra håper på spill i VM

England bør styrke sin posisjon i gruppe 6 i VM-kvalifiseringen med kamper mot Nord-Irland og Aserbajdsjan de nærmeste dagene.  Jamie Carragher har etter hvert blitt et fast medlem av den engelske landslagstroppen, og Carra har så smått begynt å drømme om sluttspill i Tyskland til neste sommer.

 

- Jeg drømte faktisk ikke engang om å spille for England som guttunge, da det virket så fjernt for meg.  Å kunne gjøre det nå er utrolig og jeg ser opp på min lykkestjerne.

 

- Jeg håper bare at jeg kan fortsette å spille bra og klamre meg til en plass i troppen, og hvem vet hva som vil skje?  Vi tror virkelig at vi greier å kvalifisere oss for sluttspillet i Tyskland, og jeg tror vi har en glimrende mulighet når vi kommer dit.  Ingen lag fra Sør-Amerika har vunnet i Europa bortsett fra Brasil i 1958.   Hvis du ser på den styrken vi har i troppen har vi all grunn til å ha tro på at det skal gå bra.

 

- Midtstopperplassen er en viktig posisjon for alle lag, og det at vi har en slik god dekning på den plassen er en virkelig bonus å ha med i en turnering.  Min ambisjon er å være en del av det.  Jeg fikk ikke være med til Japan på grunn av skade og jeg vil virkelig ønske å gjøre det godt igjen. 

 

- Hvis jeg er realistisk så har jeg ingen mulighet til å komme på laget hvis alle er friske.  Jeg kan imidlertid bare jobbe videre, møte opp, og håpe at det vil være skader noe som alltid synes å være tilfelle i min posisjon.  Hvis du ser på de spillerne vi har kan det ikke være noen i verden som er bedre stilt.  Det er fire eller fem foran meg, og de spiller for fire av de beste lagene i Europa.  Det er Sol(Campbell) hos Arsenal, Rio(Ferdinand) i Man United, John Terry spiller for Chelsea og Jonathan Woodgate er med Real Madrid.