Gerrard desperat etter å snu Liverpool-skuta

Steven Gerrard tror Benitez kan snu ting for Liverpool og er fornøyd med treneren. SG antyder videre at Owen er lykkelig i Real Madrid. Bolton vil beholde Diouf.

Steven Gerrard, som vil bli beskyttet fra presse og media med nebb og klør før den viktige Leverkusen-kampen og ligacupfinalen neste helg, uttalte seg positivt om Liverpools fremtiden under Benitez etter onsdagens kamp i Barcelona.

 

Kapteinen gjorde en sak for Sky Sports i går og Official Magazine tidligere i uken, vil deretter bli helt skjermet fra media til etter finalekampen mot Chelsea. Liverpool ønsker ikke at noen forstyrrende faktorer skal påvirke forberedelsene til så viktige kamper. Gerrard tror kommer til å bli gode med Rafael Benitez som manager, men at det vil ta lengre tid enn mange håpet.

- Jeg har alltid drømt om å være kaptein for Liverpool. Min familie har alltid vært Liverpool-supportere og jeg vet hva denne klubben betyr for fansen. Jeg er veldig fornøyd med å være her selv om jeg samtidig er desperat etter å snu ting. Men jeg er sikkert på at Benitez vil klare det. Han er en dyktig trener. Videre sier Steven: - Denne sesongen har det gått mye opp og ned. Vi er i en cupfinale og håper fortsatt på 4. plassen i ligaen. Det ville vært enda enda bedre hvis vi hadde vært med å kjempe om ligatittelen. Vi får bare gjøre mest mulig ut av det i andre turneringer.

 

Steven tror ikke klubben kommer til å miste identiteten ved kjøpe inn utenlandske spillere. – Vi går alle godt overens og spillerne som har kommet er veldig talentfulle. Det har imidlertid vært mange endringer og det vil bare være spørsmål om tid før ting er på plass og laget begynner å fungere maksimalt igjen.

 

Steven Gerrard avslutter med å si at han tror Michael Owen elsker sin nye tilværelse i Real Madrid og ikke tror spissen kommer til å returnere til engelsk fotball enda. Tidligere i uken ble det spekulert i at Owen ikke var fornøyd med å starte så mange kamper på benken og kanskje vurderte å flytte hjem. – Vi snakker jevnlig på telefonen og via sms. Han ønsker å bli i Spania, avslutter Gerrard.

 

Bolton vil beholde Diouf

Bolton ønsker å beholder utlånte El-Hadji Diouf og håper å få spilleren på permanent basis til sommeren. Diouf ble kjøpt av Houllier for £10M etter VM i 2002, og har delvis vært en suksess på Reebok. 23-åringen ble suspendert for tre kamper i november for usportslig oppførsel etter å ha spyttet Arjan de Zeeuw i ansiktet – det sammen han gjorde mot en Celtic-supporter mens han spilte på Anfield. Liverpool har ikke signalisert at de ønsker å ta spilleren inn i varmen igjen, og den tidligere årets spiller i Afrika har også brukt media til å sverte de røde. Noe som helt sikkert ikke har gått ubemerket hen. Hvis han blir solgt må imidlertid Liverpool være beredt til å tape store penger for den talentfulle spilleren.