Gerrard får sin 300.kamp mot formsvakt Villa

Steven Gerrard starter trolig sin 300.kamp for Liverpool på høyrekanten mot et formsvakt Aston Villa i morgen. Birmingham-klubben har en begredelig hjemmestatistikk i år. Jan Mølby blir pokerspiller.

I fjor måtte Liverpool nøye seg med 1-1 på Villa Park, etter at Harry Kewell ga de for anledningen gule ledelsen, før Nolberto Solano utlignet. Dette er for øvrig også Kewells siste scoring for Liverpool. De røde har vunnet fire og spilt uavgjort i tre av sine sju siste kamper borte mot Villa. Man må altså helt tilbake til februar 1998 for å finne sist man tapte på denne banen.



Villa har gjort bare to mål på sine seks siste ligakamper på hjemmebane mot Liverpool. Anfield-klubben har på sin side bare sluppet inn åtte mål i ligaen denne sesongen. Bare Wigan, Chelsea, Tottenham og Arsenal har sluppet inn færre. Men sørgelig nok er det bare Everton som har scoret færre mål enn Liverpool også.

Steven Gerrard gjør sin 300.kamp for Liverpool i morgen. Mer usikkert er det om Peter Crouch får starte kampen, mot klubben som han står bokført med 6 scoringer på 37 kamper for.

Holder Liverpool nullen i morgen, blir det deres syvende "clean sheet" i ligaen i år. Like mange som man hadde i løpet av hele fjorårsesongen!

Aston Villa har vunnet bare en av sine siste ni ligakamper på Villa Park. Seieren kom mot Blackburn, da Milan Baros gjorde sitt eneste ligamål til nå for klubben. Birmingham-klubben har også bare en seier på sine siste sju kamper i serien. Den kom i derbyet mot Birmingham i oktober. De har tapt 8 av sine siste 13 ligakamper.

Jan Mølby blir pokerspiller
Den tidligere Liverpool-stjernen Jan Mølby er tilbake i rampelyset. Denne gangen er fotballen og det grønne gresset skiftet ut med grønn filt, kortstokk og pokersjetonger. Mølby har inngått en ettårig avtale som pokerspiller med betandwin – selskapet som er størst på sportsspill i kontinental-Europa. Første turnering spilles allerede onsdag 9. november i Amsterdam, byen hvor Jans profesjonelle fotballkarriere startet.

- Samarbeidet med betandwin er en kjempeutfordring for meg. Jeg har spilt kort i mange år, men interessen rundt poker er noe nytt og spennende for meg. Som en del av min avtale med betandwin får jeg nå mulighet til delta i en rekke turneringer i Skandinavia og resten av Europa det kommende året. Min klare målsetning er selvfølgelig å markere meg i toppen, blant de beste spillerne, og sikte på en virkelig topp-plassering i European Poker Tour i København i slutten av januar 2006, uttaler Jan Mølby.

Den første utfordringen for Mølby på vei mot suksess i København blir turneringen i Amsterdam som varer fra onsdag 9. til fredag 11. november, med et par millioner kroner i premiepotten. Deretter skal han spille en juleturnering i skotske Edinburgh torsdag 3. og fredag 4. desember, før han kommer "hjem" til sin danske pokerdebut i København 20.-22. januar.