Gerrard imponert over Cisse

Steven Gerrard nærmer seg Michael Owens målrekord i Europa med raske skritt. Men kapteinen selv er mer imponert over formen Djibril Cisse legger for dagen.

Steven Gerrard var synlig imponert over Djibril Cisse etter gårsdagens seier over Kaunas. Måten franskmannen har kommet tilbake på etter det stygge beinbruddet, får kapteinen til å ta frem superlativene.

- Cisse  har gjennomgått mye det siste året. Han har fremvist enorm mental styrke, og det er bemerkelsesverdig hvor raskt han har kommet tilbake fra en slik stygg skade. Når han er skadefri og tilgjengelig, er han en veldig farlig spiller. Det er viktig at han nå får med seg hele sommeroppkjøringen, uttaler scouseren som med sine 16 mål i Europa for Liverpool nå bare er seks mål bak Michael Owens rekord.

Cisse kom som kjent inn som innbytter for Fernando Morientes, noe som viste seg å være et lurt trekk av Rafael Benitez. Franskmannen satte fart i kampen, og avsluttet forestillingen med et vakkert mål etter et flott innlegg fra Luis Garcia.

- Jeg hadde en forferdelig sesong i fjor, så nå har jeg det bare moro ute på banen og scorer mål. Det er viktig for oss å spille kamper av den typen vi gjorde i kveld nå, da det bidrar til å gjøre oss klare til ligasesongen, sier Cisse selv.

- Jeg er alltid glad for å score mål foran The Kop, og det var et fint øyeblikk for meg. Jeg er godt fornøyd med at vi vant kampen, og nå kan vi se frem mot neste runde. For meg personlig er det bare stort å spille igjen, og nå ønsker jeg å hjelpe laget ved å score mange mål, avslutter han.