Gerrard: - Jeg kan skrive under i dag

Steven Gerrard sier i dag at han er enig med Liverpool om en fireårig kontrakt, uten noen klausuler. Han sier at det er kun ham selv som kan klandres, og ikke hans agent.

I et eksklusivt intervju med Liverpool Echo prøver Steven Gerrard å forklare hvorfor han igjen har tatt en helomvending i spørsmålet om han blir på Anfield eller ikke.  Kapteinen sier at han ikke legger skylden på noen andre enn ham selv i det rotet som har oppstått og at han nå kun ønsker å se framover og hjelpe Liverpool til å vinne ligagullet.

 

- De fem eller seks siste ukene har vært de vanskeligste i mitt liv siden jeg feilaktig trodde at klubben ikke ønsket meg.  Jeg ønsker ikke å legge skylden på noen.  Hvis jeg skal skylde på noen, så må det bli meg selv.  Jeg ønsket at min fremtid skulle avklares etter finalen i Champions League, og da det ikke skjedde jo flere ble misforståelsene.

 

- Det har vært forvirring og tvil i mitt hode.  Jeg hadde diskusjoner med mangeren, men rapportene om at det var en krangel er nonsens.  Nå vet jeg hvor mye klubben ønsker å ha meg.

 

- Jeg føler at jeg må forsvare min agent, Struan Marshall.  Han har fått mye kjeft hele tiden, men han har aldri gjort noe annet enn det jeg har spurt ham om.  Han er høyt respektert i Liverpool og har gjort avtalere for meg og andre spillere tidligere.  Han har opptrådt på en korrekt måte.

 

- Han er en vesentlig faktor i min avgjørelse om å bli, og han har satt sammen kontrakten.  Jeg kommer til å signere avtalen, kanskje allerede i dag.  Jeg vil også gjerne gjøre det klart at det ikke finnes noen klausuler i den avtalen.  Hvis det er opp til meg, vil dette vil ikke skje igjen verken til neste sommer ellere senere.

 

- Jeg føler at en tung bør er lettet fra mine skuldre i dag.  Nå ønsker jeg bare at vi kan legge alt dette rotet bak oss.

 

- Jeg har kun en medalje igjen å vinne med Liverpool, og det er i Premier League.  Det er det jeg ønsker mer enn noe annet og Liverpool er det eneste stedet hvor jeg ønsket å vinne den.  Jeg vet at det er noen supportere som vil støtte meg, og det vil være noen som ikke gjør det.  Alt jeg kan si er at det har vært en vanskelig tid for meg, men jeg vet at jeg nå har tatt den riktige avgjørelsen.

 

- I mitt hjerte så er dette min klubb.  Jeg ønsker å hjelpe til med å skape suksess her, både for klubben og meg selv.  Jeg ønsker ikke å oppleve dette igjen.